Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE’DE ENCÜMEN HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

İSKEÇE’DE ENCÜMEN HEYETİ VE OKUL AİLE BİRLİĞİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

24
0

İskeçe Merkez Azınlık İlkokulu Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği’nden örnek davranış. İskeçe Merkez Azınlık İlkokulu Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği yöneticileri ve üyeleri yılın son Veli toplantısı gerçekleştirilmiş ve toplantıda alınan kararla 6’cı sınıf öğrencilerine Tablet bilgisayarlar hediye ederek öğrencileri sevindirdiler.

BASIN BİLDİRİSİ

19 Aralık 2013

İSKEÇE MERKEZ AZINLIK İLKOKULUNDAKİ ÖĞRENCİLERE  HEDİYE TABLET

Bugün, 19 Aralık saat 19:00’da İskeçe Merkez Azınlık İlkokulu’nda yılın son Veli toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda velilere okulla ilgili önemli bilgiler verilmiş ve okulun 6’cı sınıf öğrencilerine Tablet bilgisayarlar hediye edilmiştir.

Okul Encümen Heyeti ve Aile Birliğinin bu girişimi, bu şekilde bölgemizdeki Okullarda ve özellikle Azınlık okullarında uygulanan Eğitimde yepyeni bir sayfa açacağına inanıyoruz. Olağanüstü bir Dayanışma sonucunda gerçekleşen bu etkinliğin tüm bölgedeki okullara örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz.

Tüm çocuklar Çağdaş bir Eğitim hakkına sahiptir. Bu amaçla 3 yıldır bunun çalışmasını yaptık ve nihayet bu güzelliği öğrenci ve velilerimize sunuyoruz. Bu yeniliği tamamen kendi dinamiklerimizi ve imkanlarımızı kullanarak gerçekleştirdik. Okulumuzdaki tüm öğretmenlerin bu teknolojik imkandan istifade edeceğini ümit ediyoruz.

Öğretmen ve Öğrencilerimize Dijital Dünyanın sonsuz faydalarından yararlanma fırsatını verdiğimiz için çok mutlu ve umutluyuz. Çünkü kuşkusuz teknolojinin kullanılmadığı Çağdaş bir Eğitim alanı düşünülemez.

Okulumuzun teknolojik ve dijital imkanlarını zenginleştirmek için her türlü katkıda bulunan tüm veli ve ilgililere teşekkür ederiz.

Bu vesileyle tüm okul camiasının Yeni Yılını kutlar, Sağlık, Mutluluk, Bereket ve Başarı dolu bir yıl dileriz.

İskeçe Merkez Azınlık İlkokulu Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz