Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NİN ZİYARETÇİLERİ VARDI

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NİN ZİYARETÇİLERİ VARDI

13
0

İskeçe Türk Birliği (İTB) 16 Ağustos Salı günü yayınladığı basın açıklamalarıyla birliğe yapılan ziyaretler hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

İTB’den yapılan basın açıklamaları şu şekildedir:

Muavin Konsolos Fatih Akarca’dan Veda Ziyareti

T.C. Gümülcine Başkonsolosluğu, Muavin Konsolosu Fatih Akarca 10 Ağustos 2011 Çarşamba günü İskeçe Türk Birliği’ne veda ziyaretinde bulundu.

Batı Trakya’da görev yaptığı 2 yıllık süre içerisinde soydaşlarımızla uyum içinde çalışan ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan sayın Akarca, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kara ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Veda ziyaretinde ayrıca, B.T.T.Ö.B. Asbaşkanı Nihat Osmanoğlu, İskeçe İli Türk Kadınları Kültür Derneği Başkanı Aysel Sağır, İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu Başkanı Cengiz Mandacı, eski başkanlarımızdan Ramadan Duban, emekli öğretmenlerden Mustafa Çakır ve diğer üyeler hazır bulundular.

 

Edirne’den bir heyet İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret etti

 

Mimar Sinan Vakfı Başkanı Şükrü Çeşme, AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Turgay bey, Edirne barosundan avukatlar, öğretmenler, iş adamları ve üniversite öğrencilerinden oluşan bir heyet 13 Ağustos 2011 Cumartesi günü İskeçe Türk Birliği’ni ziyaret etti.

Heyet, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kara ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Başkan Kara heyete, İskeçe Türk Birliği tarihi, hukuki süreci ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Mimar Sinan Vakfı Başkanı Şükrü Çeşme, İskeçe Türk Birliği’nin bundan sonraki faaliyet ve çalışmalarında başarılar dileyerek, resmiyetin bir an önce iade edilmesi konusunda da temennide bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz