Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDEN “YARDIM ELİNİ UZAT” KAMPANYASI’NA DESTEK

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDEN “YARDIM ELİNİ UZAT” KAMPANYASI’NA DESTEK

8
0

İskeçe Türk Birliği Yönetim Kurulu ve Kadınlar Kolu Yöneticilerinden oluşan heyet 3 Ağustos 2013 Cumartesi günü DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı’nı ziyaret etti.

İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kurt başkanlığındaki heyeti DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ve partinin İskeçe İl Teşkilatı yöneticileri karşıladı. İTB yöneticileri, DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı’nın yürüttüğü “Yardım Elini Uzat” kampanyası için toplanan yardım malzemelerini teslim etti.

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı’nın başlattığı “Yardım Elini Uzat” Kampanyası’na destek vermek amacıyla gerçekleşen ziyarette söz alan İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kurt şu ifadeleri kullandı: “DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatını bu güzel sosyal sorumluluk projesinden dolayı tebrik ediyorum. İnsanlarımızın zor günler yaşadığı bu dönemde böyle bir kampanyaya imza atılması son derece önemlidir. Bizlerde İskeçe Türk Birliği camiası olarak bu güzel çalışmaya destek vermek amacıyla bugün bu ziyareti gerçekleştirdik ve yardımlarımızı teslim ettik. DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı’na bizlere bu fırsatı verdikeleri için çok teşekkür ediyorum. Kampanyaya başarılar diliyorum. Her zaman yanınızda olacağımızı ifade etmek istiyorum.”

Ahmet Kurt’un ardından söz alan DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ise İskeçe Türk Birliği yönetimine katkılarından dolayı teşekkür ederek şunları söyledi : “DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı olarak Ramazan ayı vesilesiyle başlattığımız ‘Yardım Elini Uzat’ kampanyasına verdikleri destekten dolayı İskeçe Türk Birliği Yöneticilerine ve Kadınlar Kolu’na şükranlarımı ifade etmek isterim. Bu kampanya verilen destekler sayesinde bir çok ailenin bir nebze olsun rahat nefes almasına, yüzünün biraz da olsa gülmesine vesile olundu. İnsanımızın kampanyaya verdiği büyük destek her türlü övgüyü hak etmektedir. Kurum ve kuruluşlarımızdan gelen destekler de ayrı bir güç kaynağı olmaktadır. Aynı zamanda Batı Trakya Müslüman Türk Toplumu’nun ne kadar duyarlı bir topluluk olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bölgemizde de böyle bir kampanyanın ne derece gerekli olduğunu yakından gördük ve açık bir şekilde tespit etmiş olduk.  Sözlerime son vermeden önce İskeçe Türk Birliği Yönetimine ve Kadınlar Kolu’na bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Allah kendilerinden razı olsun.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz