Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDEN İFTAR YEMEĞİ

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDEN İFTAR YEMEĞİ

15
0

İskeçe Türk Birliği (İTB) her yıl düzenlediği iftar yemeği geleneğini bu yıl devam ettirdi. Yaklaşık 400 ve üzeri katılımın olması birlik ve beraberliğin mutlu tablosunu oluşturdu.

6 Ağustos Pazartesi akşamı düzenlenen iftar yemeğine T.C. Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener ve eşi Nurel Şener, Muavin Konsolos Adnan Öztürk İTB Başkanı Ahmet Kara ve yönetim kurulu üyeleri, İskeçe SİRİZA Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Cukal, sabık milletvekilleri Çetin Mandacı, Ahmet Faikoğlu, BTAYT Derneği Başkanı Erkan Ruşen, BAKEŞ ve Mustafçova Belediye Anamuhalefet Başkanı Cemil Kabza, Dostluk, Eşitlik, Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve yönetim kurulu üyeleri, T.C. Ziraat Bankası İskeçe Şubesi Müdürü Ömer Çay, THY Kuzey Yunanistan Selanik Bürosu Müdürü Utku Yazan, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete, Gümülcine seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Doğu Makedonya-Trakya Bölge Genel Sekreterliği Sosyal Konulardan sorumlu Başkan Yardımcısı İrfan Uzun, birliğin eski başkanları, emekli öğretmenler ve çok sayıda İskeçeli katıldı.

İTB Başkanı Ahmet Kara iftar sonrası yaptığı selamlama konuşmasında İskeçe Türk Birliği’nin geleneksel hale getirdiği bu iftar yemeklerine katılımdan dolayı halkın sahip çıkmasın büyük önem arzettiğini söyledi ve katılan herkese teşekkürlerini iletti.

T.C. Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener’de yaptığı selamlama konuşmasında İskeçe Türk Birliği’nin kendisini davet etmiş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Batı Trakya Türklerinin Azınlık Kurum ve Kuruluşlarının arkasında durmalarının önemine işaret etti. Eşi ve kendisinin de bu akşam bu kadar güzel ve bereketli bir iftar yemeğinde bulunmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi, emeği geçen herkesi tebrik etti.

İftar sonrası duayı ise Gümülcine seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz