Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDEN DEB PARTİSİ’NE ZİYARET

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDEN DEB PARTİSİ’NE ZİYARET

15
0

İskeçe Türk Birliği Başkanı Av. Rıdvan Nizam, Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Kolları Üyeleri’nden oluşan heyet DEB Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret ettiler.

İskeçe Türk Birliği Başkanı Av. Rıdvan Nizam göreve geldiklerinde nezaket ziyaretlerini plânladıklarını ancak seçim öncesi yaşanan yoğunluktan dolayı, ziyareti seçim sonrasına ertelediklerini belirtti. DEB Partisi’nin AP seçimlerinde yakaladığı başarıyı önemsediklerini ifade eden Başkan, Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş’u tebrik ederek, bundan sonraki süreç için başarılar diledi.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş nazik ziyaretlerinden ve tebriklerinden dolayı teşekkür etti. İskeçe Türk Birliği’nin tarihi misyonunun altını çizerek yeni Yönetim Kurulu’nu, Denetim Kurulu’nu ve Kadın Kolları Yönetimi’ni tebrik ederek başarılar diledi. Görüşmede İskeçe Türk Birliği lehine AİHM’nin verdiği karar ve bu karar karşısında ülkemiz Yunanistan’ın tavrı görüşüldü. Bu çağda azınlığın kendi kimliği ile dernekleşmesinin önünü tıkayanların, azınlığın tepki oylarını anlamakta doğal olarak güçlük çektikleri, azınlığı anlamak yerine yargılamaya devam ettikleri, tartışıldı.

Görüşme, çektirilen toplu fotoğraftan sonra son buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz