Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDEN DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI’NA ZİYARET

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ’NDEN DEB PARTİSİ İSKEÇE İL TEŞKİLATI’NA ZİYARET

14
0

İskeçe Türk Birliği Yönetim ve Denetim Kurulları ile Kadınlar Kolu Yöneticileri 10 Haziran 2014 günü DEB Partisi İskeçe İl Teşkilatı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

İskeçe Türk Birliği Başkanı Ramadan Nizam ve beraberindeki heyeti DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu ile partinin İskeçeli yöneticileri karşıladı.

Ziyarette söz alan İskeçe Türk Birliği Başkanı Ramadan Nizam öncelikle DEB Partisi’nin 25 Mayıs 2014’te gerçeleşen Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerindeki başarısından dolayı tebrik ederek sonucun bütün Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’nı mutlu ettiğini belirtti. Ramadan Nizam, DEB Partisi’ne bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Daha sonra söz alan DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmeoğlu ziyaretlerinden ve verdikleri destekten dolayı İskeçe Türk Birliği yöneticilerine teşekkür etti. Ozan Ahmetoğlu sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı: “Bizler DEB Partisi olarak Batı Trakya’mızın en güzide kurumlarından biri olan İskeçe Türk Birliği ile ilgili olarak AİHM’nin verdiği kararın bir an önce uygulanması gerektiğini sürekli olarak vurguluyoruz. Nitekim geçtiğimiz günlerde Avrupa Konseyi İTB kararının uygulanması için ülkemiz Yunanistan’a ikinci uyarıyı yaptı. Bizler de ülkemizin yöneticilerinden sözkonusu kararın uygulanmasını ve İskeçe Türk Birliği’nin resmiyetinin iade edilmesini bekliyoruz. Ülkemizin yetkilileri şunu gayet iyi bir şekilde bilmelidir ki Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı, hukuk, demokrasi ve eşitlikten başka bir şey istemiyor.

DEB Partisi ile İskeçe Türk Birliği aynı mücadeleye hizmet eden iki ayrı kurumdur. DEB Partisi siyasi anlamda bu topluma hizmet etme gayreti içindeyken, İskeçe Türk Birliği ise sosyal, kültürel ve spor alanında bu topluma hizmet ediyor. Farklı yollardan da olsa aynı amaca, aynı mücadeleye hizmet eden bu iki kurum inanıyorum ki bundan sonra da birbirine destek olmaya devam edecektir. Ben İskeçe Türk Birliği Yöneticileri ile Kadın Kolları yöneticilerine bundan sonraki faaliyetlerinde başarılar diliyor bugün bizleri ziyaret ettikleri için de ayrıca teşekkür ediyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz