Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ “YÜKSEK DÜZEYLİ DEVRİYE GRUBU” HAKKINDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ “YÜKSEK DÜZEYLİ DEVRİYE GRUBU” HAKKINDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

27
0

İskeçe Türk Birliği (İTB) yöneticileri, “Yüksek Düzeyli Devriye Grubu” hakkında İskeçe Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

İskeçe Türk Birliği (İTB) yöneticileri, İskeçe Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile son İTB kongresinde kongre başkanlığı yapan Rasim Hint’in isim ve fotoğraflarını yayınlayarak hedef gösteren ve adını ilk kez duyuran “Yüksek Düzeyli Devriye Grubu” örgütünün açıklamasıyla ilgili olarak savcılığa suç duyurusu verildi.

İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve denetim kurulu üyeleri ile son kongre başkanı Rasim Hint’ten oluşan 11 kişilik grup, İskeçe Türk Birliği avukatı Ahmet Kara ile birlikte İskeçe Adliyesi’ne giderek kendilerinin açıkça hedef gösterilmesiyle ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulundular.

Hatırlanacağı üzere Ekim ayında, İskeçe Türk Birliği ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nde dava kazanan diğer azınlık derneklerini yakından ilgilendiren kanun tasarısının mecliste görüşüldüğü ve medyada konuyla ilgili olarak haber ve yorumların yer aldığı günlerde kendilerine “Yüksek Düzeyli Devriye Grubu” adını veren bir örgüt internet ortamında bir açıklama yayınlayarak İskeçe Türk Birliği yöneticilerinin isim ve fotoğraflarını yayınlayarak açıkça hedef göstermişti.

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz