Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ KURS SERGİLERİ DEVAM EDİYOR

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ KURS SERGİLERİ DEVAM EDİYOR

24
0

İskeçe Türk Birliği çatısı altında faaliyet gösteren Ilıca ve Öksüzlü Biçki-Dikiş-Nakış ve El Sanatları Kurslarının yıl sonu sergi açılışları başarı ile gerçekleşti.

İlk olarak 29 Mayıs 2011 Pazar günü Ilıca kursunun sergi açılışı yapıldı.

Açılışta, İskeçe Türk Birliği Başkanı sn. Ahmet Kara ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra T.C. Gümülcine Başkonsolosu sn. Mustafa Sarnıç, İskeçe Milletvekili ve B.T.T.A.D.K. Başkan Yardımcısı sn. Çetin Mandacı, İskeçe Müftüsü sn. Ahmet Mete, B.T.T.Ö.B. Asbaşkanı sn. Nihat Osmanoğlu, İskeçe Belediyesinde Eşitlik Listesi Başkanı sn. Hüseyin Ahmetoğlu, BAKEŞ Yönetim Kurulu Üyesi sn. Remzi Şaban, İskeçe İli Encümenler Üst Kurulu Başkanı sn. Hüseyin Zeybek ve çok sayıda soydaş yer aldı.

 

30 Mayıs 2011 Pazartesi günü ise, Öksüzlü kursunun sergi açılışı yapıldı. Ektinliğe, İskeçe Türk Birliği Başkanı sn. Ahmet Kara ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İskeçe Milletvekili ve B.T.T.A.D.K. Başkan Yardımcısı sn. Çetin Mandacı, İskeçe İli Türk Kadınları Kültür Derneği Başkanı sn. Aysel Sağır ve çok sayıda soydaşlarımız katıldı.

 

Etkinliklerde Hüseyin Ahmetoğlu ve Tülin Hacıhalil’in çalıştırdığı İskeçe Türk Birliği Halk Oyunları ekibi gösteriler sundu.

Her iki sergide de kurs öğretmenleri Şerife Mustafaoğlu, İlknur Mursel ve talebeleri yıl boyunca ürettikleri el emeği-göz nuru eserler halkımızın ve misafirlerimizin büyük beğenisini topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz