Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ BÖLGEMİZİN FARKLI KÜLTÜRÜYLE ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ

İSKEÇE TÜRK BİRLİĞİ BÖLGEMİZİN FARKLI KÜLTÜRÜYLE ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ

23
0

İskeçe Türk Birliği bölgemizin farklı kültür güzellikleriyle ülkemizi en iyi şekilde temsil etti.

Bir sivil toplum kuruluşu olan İskeçe Türk Birliği’ne yönelik her ne kadar ülkemizin uyguladığı hatalı politikalar uzun yıllardan bu yana devam etse de, İskeçe Türk Birliği bölgemizin farklı kültür güzellikleriyle ülkemiz Yunanistan’ı en iyi şekilde temsil etti. 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliklerine katılan İTB folklor ekibi büyük beğeni topladı.

İskeçe Türk Birliği (İTB) ekibi Edirne’deki 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliklerine katıldı. Edirne Valiliği tarafından organize edilen 23 Nisan Çocuk Bayramı şenliklerine katılan İskeçe Türk Birliği Halk Oyunları Ekibi, iki yerde gösteri sundu. İTB Halk Oyunları Öğretmeni Gökhan Mustafa başkanlığındaki ekip, Edirne’deki gösterilere katıldıktan sonra İskeçe’ye döndü.

Çanakkale’ye günübirlik gezi.

İskeçe Türk Birliği, Çanakkale’ye günübirlik gezi düzenledi. Geziye İTB Resim Kursu öğrencileri ve ailelerinin yanısıra diğer üyeler de katıldı. Çanakkale ziyaretine İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu ve dernek yöneticileri ile Resim Kursu öğretmeninin yanısıra Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Asbaşkanı Hüseyin Baltacı da katıldı. İTB Çanakkale’nin Gelibolu yarımadasındaki şehitlikleri ziyaret etti. çok sayıda yabancı turistin de bulunduğu Çanakkale’de İTB grubu buradaki müzeleri de gezdi.

İskeçe’den giden grup daha sonra Eceabat’tan feribotla Çanakkale’ye geçti. Çanakkale’de bir süre kalan grup akşam saatlerinde İskeçe’ye hareket etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz