Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE TÜRK BİRİĞİ MÜZİK KURSU ÖĞRENCİLERİNİN KONSERİ BEĞENİYLE İZLENDİ

İSKEÇE TÜRK BİRİĞİ MÜZİK KURSU ÖĞRENCİLERİNİN KONSERİ BEĞENİYLE İZLENDİ

26
0

İskeçe Türk Birliği’nin, İskeçe merkez, Gökçeler ve Koyunköy’deki müzik kursuna devam eden öğrencilerin canlı performans sunduğu etkinlik, 27 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Müzik öğretmeni Süleyman Kara yönetimindeki İskeçe Türk Birliği Müzik Kursu öğrencilerinin verdiği konserde solo ve koro halinde birbirinden güzel eserler seslendirildi. Ayrıca İTB Müzik Kursu’nda yazılan bestelere de yer verildi. 

İTB Müzik Kursu etkinliğinin sunuculuğunu İTB Asbaşkanı İsmet Tüccar yaptı ve etkinlik ile kursun çalışmaları hakkında kısa bilgi verdi. 

Etkinliğin açılış konuşmasını ise İskeçe Türk Birliği Başkanı Ozan Ahmetoğlu yaptı. Ahmetoğlu, müzik çalışmalarının İskeçe Türk Birliği’nin kurulduğu dönemden bu yana en önemli faaliyet alanlarından biri olduğunu belirterek, öğrencileri, öğretmenlerini ve çocuklarını motive eden anne babaları tebrik etti. İTB Başkanı Ozan Ahmetoğlu şunları kaydetti: “Batı Trakya Türklerinin kültür çınarı İskeçe Türk Birliği kültürümüze katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kuruluşu yücelten buradaki çocuklarımızın varlığı ve onların bir şeyler yapma, üretme gayretidir. Hepinize teşekkürler ve tebrikler.”  Ardından sırasıyla Koyunköy Gençlik Derneği Başkanı Cengiz Peçenek, Rodop Milletvekili İlhan Ahmet’i temsilen Sibel Osmanoğlu, BTAYTD Başkanı Huseyin Baltacı, DEB Partisi’ni temsilen Ramadan Duban ve İskeçe Müftü Yardımcısı Fatma İmam birer selamlama konuşması yaptılar.

Etkinlik, Süleyman Kara yönetimindeki çocuk korosunun seslendirdiği İskeçe Türk Birliği 90. Yıl Marşı’yla başladı. Öğrencilerin performansı katılımcılar tarafından beğeniyle izlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz