Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE SEÇİLMİŞ MÜFTÜLÜĞÜ’NÜN ZİYARETÇİLERİ VARDI

İSKEÇE SEÇİLMİŞ MÜFTÜLÜĞÜ’NÜN ZİYARETÇİLERİ VARDI

14
0

13 ve 14 Nisan 2012 tarihlerinde İskeçe Seçilmiş Müftülüğüne bir dizi ziyaretler gerçekleştirildi.

Bu tarihlerde Müftü Sayın Ahmet Mete davetli olduğu değişik etkinlikler için Türkiye’de bulunduğundan dolayı, misafirleri İskeçe Müftülüğü çalışanları ağırladı.

13 Nisan 2012 Cuma günü T.B.M.M. Anayasa Komisyonu Başkanı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu ve Edirne Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Müftülüğü ziyaret ettiler. Ziyarette T. C. Gümülcine Başkonsolosu Sayın Mustafa Sarnıç da hazır bulundu.

Aynı gün, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni ve beraberindeki heyet Müftülüğü ziyaret ettiler.

Her iki heyete de Müftülük faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve ardından Cuma Namazını kılmak üzere Sünne Mahallesi Camiine gidildi. Cuma namazına müteakip, cemaat Anavatan Türkiye’den gelen bu seçkin heyetlerle kucaklaşarak hasret giderdi.

 

14 Nisan 2012 Cumartesi günü T. C. Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Sayın Osman Tıraşçı ve Edirne Müftüsü Sayın Ömer Taşçıoğlu İskeçe Müftülüğünü ziyaret etti. Beraberlerinde Gümülcine Müftüsü Sayın İbrahim Şerif de vardı. Heyet, kısa bir görüşmeden sonra İskeçe’den ayrıldı.

Aynı gün, Türk Eğitim Sen Edirne Şubesinden kalabalık bir heyet İskeçe S. Müftülüğünü ziyaret etti. Müftülük sorunu ve Müftülük faaliyetleri hakkında bilgi alan bu heyet, burada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek ayrıldılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz