Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE OVA KARMASI İLE SİRKELİ TAKIMI DOSTLUK İÇİN SAHAYA ÇIKTILAR

İSKEÇE OVA KARMASI İLE SİRKELİ TAKIMI DOSTLUK İÇİN SAHAYA ÇIKTILAR

21
0

İskeçe Ova Karması ile Sirkeli futbol takımı 30 Aralık 2012 tarihinde dostluk maçı için sahaya çıktılar. Sirkeli Futbol stadında oynanan maçı çok sayıda sporsever izledi. Maç öncesi her iki takım yöneticileri birbirlerine başarı dileklerinde bulunurak, takım taraftarlarına dostluk mesajları verdiler.

Maçı izlemeye gelenler arasında Rodop İli Siriza Partisi milletvekili Ayhan Karayusuf, İskeçe İli Siriza milletvekili Hüseyin Zeybek, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi’ni temsilen Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ahmet, Kozlukebir Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Başoğlu, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) Asbaşkanı Osman İsmail, DEB İskeçe İl Teşkilatı Ova Bölgesi Sorumlusu Ömer Muzafferoğlu, İskeçe Türk Birliği yönetim kurulu üyelerinden Ramadan Galip ve Ali Salihoğlu, yerel yöneticiler ve çok sayıda izleyici katıldı.

Dostluk maçının İskeçe Ova Karması takımı Koordinatörü Tayfun Salihoğlu ve takım yöneticilerinin teklifiyle düzenlendiği belirtildi.

Havanın soğuk olması sebebiyle maça her iki takım oyuncuları, bol pas yapan bir oyun ortaya koydular. Maçın ilk dakikalarında Sirkeli takımı biraz daha üstün ve ileri uçta etkili bir oyun sergiledi. Maçın ilk golü Sirkeli takımı futbolcusu Şevket Selim’den geldi. İkinci gole imzayı yine Sirkeli takımı adına Kamil Seven attı ve durumu 2-0 yaptı. Bu skor aynı zamanda ilk yarının sonucunu belirledi.

İkinci yarıya İskeçe Ova Karması takımı orta sahada daha etkili bir oyun ortaya koymaya çalıştı. Maçın 70. dakikasında Mümin Raif durumu 2-1 yaparak misafir takımda beraberlik umutlarını arttırdı. Ancak Sirkeli takımı kalesinde başka gole izin vermezken, Sirkeli takımı adına Mbatsis Dimitrios’tan bir gol daha geldi ve durum 3-1 oldu.

Maçta zaman zaman sert pozisyonlar olmasına rağmen, oyuncular sağ duyulu hareket ederek, sporun gerekliliği olan dostluk ve centilmenlik ön plana çıktı. Maçın galibi spor adına dostluk olurken, Sirkeli takımı 3-1 İskeçe Ova Karması’nı mağlup eden taraf oldu.

İskeçe Ova Karması Futbol Takımı ve Yönetim Kadrosu:

Ramadan Salih, Ufuk İdris, Barış Selahattin, Muzaffer Muzaffer, Eniz Ersin, Güngör Ali, Mülaim Mülaim, Özay Birol, Bayram Veli, Gökhan Aynur, Mümin Raif, Emin Eminoğlu, Sezgin Hüseyin, Ali Küçük, Okan Cemil, Salih Vecatoğlu, İbrahim Aydın, Berkant Veli.

Takım Başkanı:

Mustafa Mümin

Koordinatör:

Tayfun Selamioğlu

Teknik Direktörler:

Beden Eğitimi Öğretmeni Teoman Talatoğlu ve Mehmet Hüseyin.

Sirkeli Futbol Takımı:

Mbatsis Tasos, Lütfi Halil Okan, Çavuş Hasan, Hüseyin Erkan, Latif Latif, Hasan Ömer, Erdem Hüseyin, Çavuş Kenan, Şerif Çavuş, Kamil Seven, Ahmet Erkan, Şevket Selim, Semerci Hasan Mücahit, Çakır Hamza, Ahmet Ali, Dikme Salih İbrahim, Mbatsis Dimitrios.

Maçın Hakemleri:

Drakidis İoannis, Dimitriadis Efthinios, Giotsi Marios.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz