Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE OVA KADINLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

İSKEÇE OVA KADINLARI İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

22
0

İskeçe’nin Ova bölgesinde faaliyetlerini başarıyla sürdüren Kırköy Kültür Eğitim ve Spor Derneği’nin Ova Kadınlar Kolu bir iftar yemeği düzenledi.

İskeçe’nin Ova bölgesinde faaliyetlerini başarıyla sürdüren Kırköy Kültür Eğitim ve Spor Derneği’nin Ova Kadınlar Kolu bir iftar yemeği düzenledi. Ramazanın getirdiği bereket ve huzura her yıl geleneksel olarak Kırköy Kültür Eğitim ve Spor Derneği tarafından önem verilen bu etkinlikte, kendilerini yalnız bırakmayan ve kendine yönelik yapılan davete katılan Gümülcine Başkonsolosluğu’nda görevli Konsolos Neslihan Altay hanımefendi de soydaşlarıyla orucunu açtı.

Beyköy’de verilen iftar yemeğine Konsolos Neslihan Altay’ın yanı sıra, Kırköy Kültür Eğitim ve Spor Derneği Başkanı Fatma Saliemin, Batı Trakya Türk Kadın Platformu sözcüsü ve İTB Kadınlar Kolu Başkanı Sevil Şerifoğlu, Hanımeli Derneği Başkanı Aylin Ahmet Süleyman, Okutan Anne Projesi sözcüsü Sevtap Hint ve kurucu üyeleri ve ova halkı kadınları katıldı.

Yapılan selamlama konuşmalarında konuşmacılar Ramazanın coşkusuna, huzuruna, paylaşılan ekmeğin suyun bereketine vurgu yaptılar.

“Ramazanın coşkusu, huzuru ve bereketi paylaşıldıkça hissedilir” 

Kırköy Kültür Eğitim ve Spor Derneği Başkanı Fatma Saliemin yaptığı selamlama konuşmasında, “Ramazanın coşkusu, huzuru ve bereketi paylaşıldıkça hissedilir. Bizleri yalnız bırakmayan T.C Gümülcine Konsolosu Neslihan Altay’a, Plarform sözcüsü Sevil Şerifoğlu’na, İTB kadınlar koluna, Hanımeli Derneği’ne, Okutan anne projesi kurucu üyelerine ve değerli ova halkı kadınlarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz