Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ TÜM BÖLGEDE EĞİTİCİ VE BAŞARILI ETKİNLİKLERE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İSKEÇE MÜFTÜLÜĞÜ TÜM BÖLGEDE EĞİTİCİ VE BAŞARILI ETKİNLİKLERE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

21
0

İskeçe Müftülüğü tüm bölgede eğitici ve başarılı etkinliklere aralıksız devam ediyor.

İskeçe Müftülüğü Seçilmiş Müftü Ahmet Mete öncülüğünde tüm bölgede eğitici ve başarılı etkinliklere aralıksız devam ediyor. Batı Trakya’da geleceğin inşa edilmesinde milli ve dini kimliğin korunması ve gelecek nesillere aktarılması için yapılan çalışmalar büyük takdir ve beğeni topluyor.

Çağımızda genç nesillerin uyuşturucu ve buna benzer felaketlerle sonuçlanan durumların önüne geçilmesinde özellikle gençlerin dini bilgilerinin sağlam temellere oturtulmasında yapılan çalışmaları organize eden ve bizzat uygulamaya sokan Müftü Ahmet Mete ve ekibi başarılı çalışmalara imza atıyor.

Son olarak Kur’an-ı Kerim’in daha düzgün ve güzel okunmasını teşvik etmek için, İskeçe Bölgesi Kur’an Kursları arasında bu yıl beşincisi “KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA ve KUR’AN-I KERİM’DEN AYET-İ KERİME EZBERLEME YARIŞMASI”, 29 Haziran 2018 Cuma günü saat 18:30’da Demircik Köyü Camii’nde düzenlendi.

Demircik köyünde gerçekleşen törene Müftü Ahmet Mete, Mustafçova (Miki) Belediye Başkanı Cemil Kabza, Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe Türk Birliği (İTB) Başkanı Ozan Ahmetoğlu, Genel Başkan Danışmanı Bahri Belço, Müftü Yardımcısı Ahmet Hral, Milletvekili Hüseyin Zeybek ve kalabalık bir topluluk katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz