Ana Sayfa Batı Trakya Haber “Sizleri Gelecekte De Yanımızda Görmek İstiyoruz”

“Sizleri Gelecekte De Yanımızda Görmek İstiyoruz”

0
0

Rodop – Meriç İlleri Selanik Özel Pedagoji Akademisi (SÖPA) Mezunu Öğretmenler Derneği, 2020-2021 eğitim öğretim yılının sona ermesinden dolayı yazılı bir mesaj yayınladı.

Mesaj aynen aşağıdaki gibidir:

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONU MESAJI

“Zor şartlar altında uzun bir maratonu başarıyla tamamladık. Böylece yeni tecrübeler edinmiş olduk. Salgın şartlarında eğitimim uzaktan bilişim teknolojileri ve yöntemleriyle sürdürülmesi öğrencilerimizin ders kaybını büyük ölçüde önlemiş olması sevindiricidir. Ancak bunun asla uzaktan eğitimin yüz yüze eğitimin yerini tutacağı anlamına gelmediğini; bunu böyle değerlendirmenin yanlış olacağının altını kalınca çizmek istiyoruz.

Sevgili öğrencilerimiz

Bir eğitim yılının daha sonuna geldik. Sizler, aydınlık yarınlara giden yolda bir eşiği daha geçerken önümüzdeki yaz tatilini bu yolun kesintiye uğramaması için; tatili, sadece gücümüzü toparlamak için istirahat etmek, hedefleri gözden geçirmek için kısa bir ara olduğunu unutmuyoruz. Tatilinizde, kitap okumaya mutlaka zaman ayırmalısınız. Bilimde öncü olan toplumların kitap okumaya büyük önem verdiğini unutmayalım.

Kıymetli anne-babalar

Sizler de çocuklarınızın başarısı için sürekli onlara destek oldunuz. Evladınızın kendi toplumuna yararlı bir insan olarak yetişmesine, gelenek ve göreneklerimize bağlı bireyler olmaları konusunda bilinçli hareket etmeye çaba göstermektesiniz. Yeni bin yılda okulun görevi öğrencisine tüm bilgileri vermek değil; öğrencilerini sorgulayan ve araştıran bireyler olarak yetiştirmektir. Asıl önemlisi ise sanal ortamlarda oluşan bilgi kirliliği içinden doğru bilgiye ulaşma becerisi edinmesini sağlamak okulun başlıca hedefleri arasındadır. Kendi kültürüyle yoğrulmuş, geleneklerini derinlemesine özümsemiş ve kendi öz değerleri içinde tahsilini sürdürmüş çocuklarımız yarınlara daha güvenle bakabilmektedir.

Değerli öğretmenlerimiz

Sizler de öğrencilerinizin başarısı için gayret etmektesiniz. Öğrencilerinizin başarıları sizin yegâne mutluluk kaynağınızdır. Anne babalar sizlere evlatlarını gönül rahatlığıyla teslim etmektedir. Üstün gayretiniz sayesinde onların sizlere güveni sarsılmadan devam etmektedir. Bunun da sizler için çok önemli olduğunu biliyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan böyle de özveriyle öğrencilerinizin başarıları için çalışacağınızı biliyoruz. Kutsal öğretmenlik mesleği bunu gerektiriyor!

Ayrıca okullarımızın verimli bir eğitim verebilmesi için Encümen üyelerimiz, Okul Aile Birliği üyelerimiz ve belediye görevlilerimizin önemli katkıları olmaktadır. Onların okullarımıza sağladıkları yararları gerçekten çok önemsiyoruz. Özellikle okul idareleri ve öğretmenlerimizin işlerini fazlasıyla kolaylaştırdıklarını hatırlatıyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz. Elbette ki bu emeğin karşılığı sevgili öğrencilerimizin öğrenimine olumlu şekilde yansıyor. Sizleri gelecek eğitim yıllarında da yanımızda görmek istiyoruz.”

Yönetim Kurulu adına

Başkan                                                           G.Sekreter

İdris HASAN                                                Hakkı HACI

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz