Ana Sayfa Batı Trakya Haberler Sibel Osmanoğlu KİNAL’dan Milletvekili Adayı

Sibel Osmanoğlu KİNAL’dan Milletvekili Adayı

3
1

Sibel Osmanoğlu KİNAL Partisinden Milletvekili adayı olduğunu açıkladı. Şahsına ait sosyal paylaşım sitesinde yaptığı yazılı açıklamayla adaylığını duyurdu.

“KINAL – PASOK Partisi Genel Sekreteri sayın Manolis Hristodoulakis’in Rodop İli Milletvekili adayı olmam yönündeki teklifini memnuniyetle kabul ettim. Rodop ilinde ve Yunanistan genelinde büyük zafere ulaşacağımızdan eminiz.

Ben, Sibel Osmanoğlu İskeçe doğumluyum ve halen İskeçe’de ikamet etmekteyim. İlk ve orta eğitimlerimi İskeçe’ de tamamladım (İskeçe Merkez ilkokulu- Muzaffer Salihoğlu Azınlık Ortaokul ve Lisesi). Üniversite eğitimimi Türkiye’ de Boğaziçi Üniversitesi, Mütercim Tercümanlık (Türkçe- İngilizce) Bölümü’nde tamamladıktan sonra, İngiltere’de Londra Westminster Üniversitesi’nde Çift dilli Tercüme (Yunanca-İngilizce) alanında Yüksek Lisansımı yaptım. Serbest Tercüman – Bilimsel Danışman olarak çalışmaktayım. Trakya Demokritus Üniversitesi, Karadeniz Ülkelerinin Dili, Edebiyatı ve Kültürü Bölümünde doktora eğitimime devam etmekteyim. Toplumsal meseleleri yakından takip ederek ve birçok alanda faal bir şekilde görev alarak toplumuma ve özellikle de azınlığımıza faydalı olmaya çalışıyorum. Bir kadın olarak, kadını her alanda desteklemek ve azınlık kadınımızın sesi olmak için mücadele etmekteyim. Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği üyesiyim. Üç yıl boyunca da derneğin Kadınlar Kolu Başkanı olarak görev yaptım. Evli ve iki kız annesiyim.”

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz