Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SHELMAN İŞÇİ TEMSİLCİLERİ MİLLETVEKİLİ AYHAN KARAYUSUF’LA GÖRÜŞTÜ

SHELMAN İŞÇİ TEMSİLCİLERİ MİLLETVEKİLİ AYHAN KARAYUSUF’LA GÖRÜŞTÜ

13
0

Gümülcine Sanayi Bölgesi’ndeki SHELMAN Sunta fabrikası çalışanları 2 Nisan 2013 tarihinde Milletvekili Ayhan Karayusuf’u makamında ziyaret ettiler.

SHELMAN fabrikası çalışanlarını temsil eden üç kişilik heyet milletvekili Ayhan Karayusuf’u ziyaret edip, son dönemde sözkonusu fabrikanın kapatılması yönünde çıkan haberlerle ilgili bilgi verdi ve fabrikanın kapatılmaması için Milletvekili Ayhan Karayusuf’tan siyasi müdahale ve destek istediler.

SHELMAN işçi temsilcileri fabrikanın iflas tehlikesi yaşamasından dolayı duydukları endişeyi dile getirerek, birçok işçinin işten çıkarılması sözkonusu olduğunu belirttiler.

Milletvekili Ayhan Karayusuf, SHELMAN işçilerini temsil eden üç kişilik temsilci heyete görüşme esnasında, kendilerine destek çıkacağını ve her zaman işçi ve emekçinin yanında olduğunu vurgulayıp, hükümetten şikayetçi olduklarını belirttikten sonra, hükümetin ülkemize dış yatırımcı getirmek için göstermiş olduğu çabayı aynı şekilde hâlihazırda çalışan küçük ve orta ölçekli işletmelerin ayakta kalabilmesi için de göstermesi gerektiğini söyledi ve bu konuda ana muhalefet partisi olarak hükümete her zaman baskı yaptıklarını bir kez daha hatırlattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz