Ana Sayfa Batı Trakya Haber Seymen Köyündeki Soydaşları Başkonsolos Ömeroğlu’nu Misafir Etti

Seymen Köyündeki Soydaşları Başkonsolos Ömeroğlu’nu Misafir Etti

0
0

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, soydaşlarının daveti üzerine Batı Trakya’da ziyaretler gerçekleştiriyor, onlarla birlikte Cuma Namazı ve değişik etkiniklerde bir araya geliyor.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Murat Ömeroğlu, bu davetlerden birine Gümülcine’nin Seymen köyüne giderek soydaşlarını yalnız bırakmadı.

Öyle ki geçmişten günümüze kadar Batı Trakya’da yaşayan Türk Azınlık, deyim yerindeyse Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin temsilcilerini bağrına basarak misafir etmek için adeta bir yarış içerisine giriyor.

Başkonsolos Ömeroğlu kendisine yapılan bir davet üzerine, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif ile birlikte 25 Şubat Cuma günü, Gümülcine Belediyesi’ne bağlı Seymen köyüne giderek, buradaki soydaşlarla görüştü ve köy camiinde Cuma namazını soydaşlarıyla birlikte eda etti.

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Başkonsolos Ömeroğlu’nun Seymen köyündeki soydaşlarla çektirdiği fotoğraflar ve “Seymen köyünü ziyaret ederek, soydaşlarımızla bir araya geldik.” ifadeleri yer aldı.

Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif de yaptığı paylaşımda, “Bu gün Cuma namazını ova köylerinden Seymen köyünde eda ettik. Köy halkının ve idarecilerinin yakın ilgi ve alakasına teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz