Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SEREZLİ YUNAN ÖĞRENCİLER BARIŞ İÇİN BURSA’DA

SEREZLİ YUNAN ÖĞRENCİLER BARIŞ İÇİN BURSA’DA

11
0

Karagöz Gölge Oyunu Projesi” kapsamında Özel Tunçsiper Okulları’nın davetlisi olarak Bursa’ya gelen Yunan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Konuklarını Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe adına ağırlayan Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak, ziyareti “insanlığın ortak değerlerini yüceltme ve yükseltme adına” çok önemli bulduğunu dile getirdi.

Serez Müzik Okulu (Music High School Of Serres) isimli müzik lisesi son sınıf öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi´ne nezaket ziyaretinde bulundu. 44 öğrenci ile 4 öğretmeni okul müdiresiyle birlikte Heykel’deki tarihi başkanlık binasında ağırlayan Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak, Karagöz’ün merkezinin Bursa olduğunu belirterek, “Karagöz Gölge Oyunu Projesi’nin insanlığın ortak değerlerini yüceltme ve yükseltme adına çok güzel sonuçlar vereceğine inandığını söyledi. Konuklarını Bursa´nın tarihi geçmişi ve tarihi belediye binası hakkında bilgilendiren Şenocak, bu yıl ilki düzenlenen projenin örnek olması dileğinde bulundu.

Ziyaretin ardından Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Şenocak, konuk heyetin temsilcilerine Bursa’yla ilgili hediyeler verip, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarete Özel Tunçsiper Okulları’nın müdiresi Nimet Atabek ile okul öğrencileri de katıldı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz