Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SELANİK “ATATÜRK EVİ”NDE BAYRAM MESAİSİ

SELANİK “ATATÜRK EVİ”NDE BAYRAM MESAİSİ

23
0

Selanik Atatürk Evi, Ramazan Bayramı’nın 1.gününün bu yıl Pazartesi gününe denk gelmesi nedeniyle, Pazartesi günleri kapalı olan “Atatürk Evi” 10:00-17:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. 

Selanik Atatürk Evi – Ramazan Bayramı Duyurusu

Pazartesi günleri kapalı olan Selanik Atatürk Evi, Ramazan Bayramı’nın 1.gününün bu yıl Pazartesi’ye denk gelmesi nedeniyle, 28 Temmuz 2014, Pazartesi,10:00-17:00 saatleri arasında ziyarete açık tutulacaktır.

Bayram tatilini kapsayan tarihlerde Atatürk Evi ziyaretinin yoğun olmasıbeklenmektedir. Vatandaşlarımızdan, Atamızın hatırasına duyulan saygıçerçevesinde bir ziyaret gerçekleştirildiğinin bilinciyle, girişte sırabeklerken, bahçede ve Ev içerisinde günün anlam ve önemine uygun bir tutumbenimsemesi, ziyaretçi akışının güvenli bir şekilde sağlanması içinBaşkonsolosluğumuz görevlilerinin yönlendirmelerini takip etmesibeklenmektedir.

Ziyaretçi gruplarının yoğun ve kalabalık olması nedeniyle, manevi önemihaiz Ev’in zarar görmemesini teminen vatandaşlarımız otuzar kişilik gruplarhalinde Ev’e alınacaktır. Grup rehberlerinin Ev’in yüz yılı aşkın süredirayakta duran, ahşap bir yapı olduğunu hatırlarında tutmalarını ve Ev’de görevliKültür ve Turizm Bakanlığımız yetkilisinin yönlendirmelerine uymalarını önemlerica ederiz.

Yerel makamlar, çok sayıda ziyaretçinin aynı anda şehre gelmesindenkaynaklanan trafik ve park yeri sorunu gibi hususlarda gerekli tedbirlerialmaya çalışmaktadır. Ziyaretçilerimizden de Yunanistan’da geçirilecek süreiçinde yabancı bir ülkede bulunulduğunun bilincinde hareket etmesi ve trafikkurallarına uyması beklenmektedir.

 Değerli Vatandaşlarımıza saygıyla duyurur, hayırlı bayramlar ve tatiliniSelanik’te geçirmeyi planlayanlara iyi ve güvenli yolculuklar dileriz.

 T.C. Selanik Başkonsolosluğu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz