Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SELANİK BAŞKONSOLOSU BİLTEKİN’DEN İADE-İ ZİYARET

SELANİK BAŞKONSOLOSU BİLTEKİN’DEN İADE-İ ZİYARET

20
0

T.C Selanik Başkonsolosu Tuğrul Biltekin Rodop ilinde özel iade-yi ziyaretlerde bulundu.

Selanik Enternasional Fuarı’nda (ΔΕΘ) Batı Trakyalı işadamlarını ziyaret ederek kendilerine başarılar dileyen Başkonsolos Tuğrul Biltekin bu defasında da kendilerini davet eden Batı Trakya bölgesindeki işadamlarınının davetine iştirak etti.

Kendilerini davet eden Delinasuh köyünde bulunan işadamı Güner Mustafa’nın verdiği öğlen yemeğine katıldılar. Yemekte Yunanistanda faliyet gösteren Lassa, Petlas, Max gibi güçlü şirketlerin sahipleri de hazır bulundu. Başkonsolos Tuğrul Biltekin’e Ticaret Ataşesi Kemal Sinan Tüzün ve THY Selanik Bürosu Müdürü Utku Yazan da eşlik etti.

İKİ KOMŞU VE DOST ÜLKENİN EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK

Türkiye-Yunanistan arasında karşılıklı ticaretin destekçisi olan, Yunan ve Türk firmalarının işbirliğinin güçlenmesi için gerekli kolaylıkları sağlayan başta Selanik Başkonsolosu Tuğrul Biltekin ve Ticaret Ataşesi Kemal Sinan Tüzün, bu ilişki ve işbirliğinin daha da ileriye taşınmasının iki komşu ve dost ülkenin ekonomilerine büyük katkı sağlayacağına olan inançlarını dile getirdiler. 

Bu özel ziyaretin sonunda ise Kozlukebir’e geçen Başkonsolos Tuğrul Biltekin ve beraberideki heyet üyeleri, T.C.Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun kayınpederini ziyaret ederek kahve içtiler ve sohbet etme fırsatı buldular. Heyet akşam üzeri Selanik’e döndü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz