Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SEDEF AVCI-KIVANÇ KASABALI ÇİFTİ BATI TRAKYA’YA BABA OCAĞINI GÖRMEYE GELDİ

SEDEF AVCI-KIVANÇ KASABALI ÇİFTİ BATI TRAKYA’YA BABA OCAĞINI GÖRMEYE GELDİ

196
0

“Ezel”in Baharı ve “Yaprak Dökümü”nün Cem’i olarak dizi filmlerinden yakından tanıdığımız oyuncular Sedef Avcı (Bahar) ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Kıvanç Kasabalı (Cem) Gümülcine’ye geldi.

Sinema ve dizi oyuncusu olan Sedef Avcı ve kendisi gibi oyuncu eşi Kıvanç Kasabalı ile birlikte Baba ocağı Gümülcine’ye bağlı Bayatlı köyüne geldiler.

Kıvanç Kasabalı’nın babası yaklaşık 10 yaşındayken ailesiyle birlikte Bayatlı’dan Türkiye’ye göç etmiş. Batı Trakya’yı ve dolayısıyla da babasının doğduğu ve çocukluk yıllarını geçirdiği köyü ve evi merak eden sanatçı Kıvanç Kasabalı eşi Sedef hanımla birlikte hafta sonu Gümülcine’deydi.

Bayatlı köyünde akrabalarını bulan ve yakından tanıma fırsatı bulan Kıvanç Kasabalı çifti duygulu anlar yaşadı. Ünlü oyuncuları karşısında gören Bayatlı köyü gençleri başta olmak üzere herkes şaşkınlığını gizleyemedi ve yakışıklı oyuncu hemşehrisiyle hatıra fotografı çektirdiler. Bayatlı’da yaşayan Batı Trakyalı Türkler, Kıvanç Kasabalı’nın kendi köylüleri olduğunu duyunca sevinç ve gururları yüzlerinden okunuyordu.

 

Yakın aile dostları ile birlikte Gümülcine, Bayatlı ve Kavala’ı gezen Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı çifti öğlen yemeğini Eşekçili köyünde bulunan Panoramik görüntüsüyle Gümülcine’ye tepeden bakan ASBA lokantasında yakın dostları olan Birlik Gazetesi sahibi ilhan Tahsin ve ailesiyle birlikte yediler.

Gümülcine Türk Gençler Birliği’ni ziyaret eden ve bahçede Türk kahvesi içen sanatçılar daha sonra yeniden Batı Trakya’yı en kısa zamanda ziyaret etmek üzere Türkiye’ye hareket ettiler.

 

Kıvanç Kasabalı bilgileri:

 

Baba tarafı Gümülcine’ye bağlı Bayatlı köyünden olan Kıvanç Kasabalı, 24 Şubat 1975’de İstanbul’da doğdu. Aslında 10 yıldan fazla kameraların önünde fakat bir çoğumuz onu daha yeni farkettik.

Birçoğumuz nefesimizi tutarak izlediğimiz “Yaprak Dökümü”nde Cem olarak karşımıza çıktı ve hepimizin gönüllerini fethetti.

Kıvanç Kasabalı yaklaşık 10 yılı aşkın bir süreden bu yana modellik yapıyor. Daha önce de bir çok dizi teklifi aldı fakat bu işin eğitimini almadan oyunculuk yapmak istemedi. Artık kendini hazır hissettiğinde ise, Cem olarak ekranlardaki yerini aldı.

 

Oynadığı Dizi Filmler:

 

“Samanyolu”

Yayın yılı 2009

Oyuncu Karakteri:Avukat Ali

 

“Küçük Kadınlar”

Oyuncu Karakteri:Ozan

 

“Yaprak Dökümü”

Oyuncu Karakteri: Cem

 

 

Sedef Avcı’nın yaşamı ile ilgili bilgiler aşağıdadır:

 

Sedef Avcı 22 Ocak 1982 tarihinde İstanbul’da doğdu. Türkiye’nin en gözde manken, sinema ve dizi oyuncusu. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümü mezunu olan Sedef Avcı, Manken ve oyuncu Kıvanç Kasabalı ile evlidir.

Podyum dünyasının başarılı ve saygın isimlerinden olan Sedef Avcı, duru güzelliği ile 1997 Miss Türkey yarışmasında ikinci oldu ve 2001 yılında Miss Universe Kainat Güzellik Yarışmasında Türkiye’yi temsil etti.

“Böyle mi Olacaktı” ve “Yanık Koza” dizilerinde rol alan Sedef Avcı, 2007 yılında “Menekşe ile Halil” dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrol paylaşmıştır. “Ezel” dizisindeki Bahar karakteriyle beğeni toplamıştır.

 

Sedef Avcı Filmleri-Sedef Avcı Dizileri

Böyle mi Olacaktı : Deniz Karakteri

Yanık Koza : Balım Karakteri

Menekşe İle Halil : Menekşe Karakteri

Romantik Komedi Sinema Filmi

Ezel Dizisi : Bahar Karakteri

Mazi Kalbimde Yaradır Dizisi Müjgan Karakteri

 

Sedef Avcı gerçek hayatta meslektaşı Kıvanç Kasabalı ile 2005 Temmuz ayının sonunda Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde kıyılan nikahın ardından Eminönü’ndeki Stork’s Zindan Han’da bir davet vererek dünya evine girdiler. Kıvanç Kasabalıyı, Yaprak Dökümünde, Neclanın Kocası Cem Rolünde İzlemiştik.

 

Filmleri

Hayattan Korkma – 2008 (Kardem)

Romantik Komedi – 2009 (Esra)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz