Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİBEL MUSTAFAOĞLU: “VERİLEN SÖZLER YİNE UNUTULDU!!!!”

SİBEL MUSTAFAOĞLU: “VERİLEN SÖZLER YİNE UNUTULDU!!!!”

12
0

Gümülcine belediyesi “Eşitliğe İlk Adım” Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu, Gümülcine Belediye Başkanına hitaben göndermiş olduğu yazıda tarihi Eski Cami önünde bulunan büfe ve çeşmenin hala kaldırılmadığı bir kez daha gündeme getirdi. Mustafaoğlu Belediye Başkanı Yorgos Petridis’e hitaben göndermiş olduğu yazısında, “Belediye Başkanının 20 Şubat tarihinde yazılı, 28 Şubat tarihinde belediye meclis toplantısında sözlü olarak açıklama yapmasına rağmen ve yetkili Başkan Yardımcısının Mayıs ayı sonlarında kalabalık bir ortamda dört ay içinde büfenin kaldırılacağı yönünde vermiş olduğu sözler bulunmasına rağmen, halen büfenin ve ucube çeşmenin bulundukları yerden kaldırılmadığına tanık olmuş bulunmaktayız.

Ayrıca camilerin ve kiliselerin ve genel olarak dini mabetlerin kutsal mekanlar olduklarını ve bu mekanlara yakın mesafede barların ve uygunsuz gece kulüplerinin ve meyhanelerin bulunmasını uygun bulmadığımızı ve cami önünde ahlaksız dergilerin satılmasına şiddetle karşı olduğumuzu bir kez daha tekrarladık” ifadelerine yer verdi.

 

Basın Açıklaması

05-10-2011

Verilen sözler yine unutuldu!!!!

 

4 Ekim 2011 tarihinde “Eşitliğe İlk Adım” Listesi tarafından Gümülcine Belediye Başkanına hitaben gönderilmiş olan yazıda tarihi Eski Cami önünde bulunan büfe ve çeşmenin hala kaldırılmadığı bir kez daha gündeme getirildi.

 

“Eşitliğe İlk Adım” Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu konuyla ilgili yayınladığı açıklamada, 22 Şubat ‘tan beri Gümülcine Belediye Başkanına hitaben hem sözlü hem yazılı defalarca kez hatırlatmada bulunduklarına değindi.

 

Mustafaoğlu şöyle konuştu, Eski Cami önünde bulunan büfenin kaldırılmasıyla ilgili 7 yıl önce belediye meclisi tarafından alınmış ve hiçbir zaman uygulanmamış bir karar bulunmaktadır. Belediye Başkanının 20 Şubat tarihinde yazılı, 28 Şubat tarihinde belediye meclis toplantısında sözlü olarak açıklama yapmasına rağmen ve yetkili Başkan Yardımcısının Mayıs ayı sonlarında kalabalık bir ortamda dört ay içinde büfenin kaldırılacağı yönünde vermiş olduğu sözler bulunmasına rağmen, halen büfenin ve ucube çeşmenin bulundukları yerden kaldırılmadığına tanık olmuş bulunmaktayız.

 

30 Eylül tarihinde istenmiş olan dört aylık süre sona ermiştir. Bu sürede biz karara saygılı davranarak herhangi bir girişimde bulunmadık, herhangi bir açıklama da yapmadık sözlerine yer verdi.

 

Mustafaoğlu, Belediye Başkanına göndermiş olduğumuz yazıda büfenin ve mevcut çeşmenin kaldırılmamasının gerçek sebeplerini ve bu konuda ne yapmayı düşündüklerini bir kez daha sorduk. Ayrıca camilerin ve kiliselerin ve genel olarak dini mabetlerin kutsal mekanlar olduklarını ve bu mekanlara yakın mesafede barların ve uygunsuz gece kulüplerinin ve meyhanelerin bulunmasını uygun bulmadığımızı ve cami önünde ahlaksız dergilerin satılmasına şiddetle karşı olduğumuzu bir kez daha tekrarladık.

Mustafaoğlu sözlerini, Belediye yönetiminin vereceği cevabı merakla bekliyoruz. Bir yıl boyunca Eski Cami ve sorunlarıyla yoğun bir şekilde ilgilendik, bundan sonra da belediye yönetiminin vereceği cevaba göre yeni yön çizmeyi bekliyoruz diyerek tamamladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz