Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİBEL MUSTAFAOĞLU PETRİDİS’İN LİSTESİNDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

SİBEL MUSTAFAOĞLU PETRİDİS’İN LİSTESİNDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

11
0

Sibel Mustafaoğlu Petridis’in listesinden aday olduğunu açıkladı. Eşitliğe İlk Adım Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu Gümülcine Belediye Başkanı Yorgos Petridis’in listesinden aday olduğunu açıkladı.

Gümülcine Belediyesi meclis üyesi Sibel Mustafaoğlu “Eşitliğe İlk Adım” listesi’nden Petridis’in listesine geçişini ve adaylığıyla ilgili olarak, azınlık basınını bilgilendirmek üzere 15 Nisan Salı günü Gümülcine’de bir yemek verdi.

Yemekte bir konuşma yapan Sibel Mustafaoğlu’nun özetle şunları dile getirdiği ifade ediliyor:

2010 yılında ilk kez Bağımsız listeyle Gümülcine’de seçimlere katıldık. Bu seçimlere katılma kararım bir ekip çalışması ve toplumun ihtiyaçları sonucunda doğdu. Buradaki amacımız güçlü bir muhalefet yapmaktı. Seçim sonuçlarına bakıldığında çok kısa bir seçim çalışması neticisinde önemli bir başarı elde ettik ve Gümülcine belediyesine Koray Hasan ve ben meclis üyesi olarak seçildik. Bu üç buçuk yıllık bir dönem içerisinde köy muhtarları ve temsilcileriyle birlikte çok başarılı çalışmalara imza attık. Hep olumlu ve yapıcı çalışmalar içinde bulunduk. Gümülcine belediyesinde yaşanan ayırımcılıkları ve haksızlıkları, gerek sözlü gerekse yazılı olarak gündeme getirdik ve bu sorunların çözümlenmesi için mücadelede bulunduk. Bir çok yerde tetikleyici olduk.”

Gelinen son noktayı çalışma arkadaşlarıyla birlikte değerlendirdiklerini ifade eden Sibel Mustafaoğlu, daha sonra mevcut belediye başkanının yanında yer almaya karar verdiklerini söyledi. Sibel bu konuda alınan kararı;

“Bu konuda sizlere vurgulamak istediğim şudur; Bu Sibel’in listesi, ya da Sibel’in hareketi, ya da Sibel’in Petridis’in listesine aday olmasına değil. Bu bir ekip işidir ve bu ekibin aldığı kararlar doğrultusunda hareket ediyoruz.” 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz