Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİBEL MUSTAFAOĞLU GÜMÜLCİNE BELEDİYESİ’NE MASTANLI OKULU SÖZÜNÜ HATIRLATTI

SİBEL MUSTAFAOĞLU GÜMÜLCİNE BELEDİYESİ’NE MASTANLI OKULU SÖZÜNÜ HATIRLATTI

22
0

Gümülcine Belediyesinde “Eşitliğe İlk Adım” Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu Gümülcine Belediye Başkanına hitaben gönderdiği yazıda Mastanlı okulunun durumu hakkında yazılı bilgi istedi ve Gümülcine Belediyesi ve Azınlık Belediye Başkan Yardımcıları tarafından verilen sözü hatırlattı.

Basın Açıklaması

10 Haziran 2013

Eşitliğe İlk Adım” Listesi

Gümülcine Belediyesinde “Eşitliğe İlk Adım” Listesi Gümülcine Belediye Başkanına hitaben gönderdiği yazıda Mastanlı okulunun durumu hakkında yazılı bilgi istemiştir.

2012-2013 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle, bir yıl daha Mastanlı ilkokulunda yıllardır yaşanmakta olan sorunlarla ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadığını yazılı olarak dile getiren Bağımsız Liste, Belediye yönetimine halka vermiş oldukları sözlerle ilgili hatırlatmada bulunmuştur.

2010 yılı yerel seçim öncesi ve sonrasında çok kez yeni Mastanlı azınlık okulu yapımı gündeme getirilmiş, Harmanlık ve Mastanlı mahallelerinin çocuklarına eğitim verecek yeni bir azınlık okulunun inşa edileceği yönünde çarpıcı açıklamalarda bulunulmuştu.

“Eşitliğe İlk Adım” Listesi öğrencilerin yaşadığı yer sıkıntısını ve okulun uygunsuz koşullarda eğitim yapmasını defalarca yazılı ve sözlü olarak gündeme getirmiş, fakat Gümülcine Belediye yönetimi tarafından konuya ilgi dahi gösterilmemiş, yazılı herhangi bir cevap dahi verilmemiştir.

“Eşitliğe İlk Adım” Listesi bir kez daha verilen sözlerin unutulmaması ve hatırlanması yönünde Gümülcine Belediye yönetimine yazılı başvuruda bulunmuştur. Başvurunun ivedilikle ele alınıp olumlu sonuçlandırılmasını diler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz