Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİBEL MUSTAFAOĞLU: “EĞİTİME KATKIMIZ OLUYORSA NE MUTLU BİZE”

SİBEL MUSTAFAOĞLU: “EĞİTİME KATKIMIZ OLUYORSA NE MUTLU BİZE”

16
0

Gümülcine Belediyesi “Eşitliğe İlk Adım” Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu, Kırmahalle İlkokulu bahçesine yerleştirilen prefabrik oda hakkında açıklamalarda bulundu.

Sibel Mustafaoğlu açıklamasında “Hatırlanacağı üzere “Eşitliğe İlk Adım” Listesi olarak 17 Şubat 2012 tarihinde Gümülcine Belediye Başkanına hitaben konuyla ilgili bir yazı göndermiştik ve sorunun çözülmesini talep etmiştik. Belediye Başkanı da sorunun kısa zamanda çözümleneceğine dair tarafımıza cevap vermişti. Ancak sorunun Haziran ayı sonlarına dek çözümlenmemesi üzerine bu sefer de 29 Haziran 2012 tarihindeki meclis toplantısı esnasında konuyu bir kez daha gündeme getirmiştim.

Bugüne kadar Mastanlı ve Kırmahalle ilkokullarının yer sorunlarını birçok kez yazılı ve sözlü olarak gündeme getirmiş bulunmaktayız.

 

Son olarak 2011 faaliyet raporu sunumunda bir kez daha bu konuya değindik ve geçtiğimiz günlerde Kırmahalle İlkokulunun bahçesine prefabrik odanın yerleştirildiğini gördük. 2005 yılında, o dönemin Okul Aile Birliği yönetimi tarafından talep edilen prefabrik odanın 2012 yılının yaz aylarında yerine gelmesi, oldukça gecikmeli de olsa, çözüm yolunda atılmış bir adımdır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Sibel Mustafaoğlu ayrıca, “Kırmahalle ilkokulunun eğitim sorunları tabii ki bir prefabrik odayla çözülmeyecektir. Ancak bizlerin ısrarla sorunların üzerine gitmesi ve konuları takip etmemiz neticesinde başarıya ulaşabildiğimizi bir kez daha ispat etmiş olduk. Bundan sonra da aynı ısrar ve sabırla bölgemizin sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz