Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SİBEL MUSTAFAOĞLU: “BİR KEZ DAHA BAŞARDIK”

SİBEL MUSTAFAOĞLU: “BİR KEZ DAHA BAŞARDIK”

15
0

Gümülcine Belediyesi’nde “Eşitliğe İlk Adım Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu, Eski Camii’nin önündeki taksi durağının kaldırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “Bağımsız Liste olarak 2,5 sene zarfında yılmadan, ısrarla bu sorunun üzerine gittik. Taksi durağının kaldırılması için mücadelemize devam ettik ve sonunda bir kez daha başardık” dedi. Mustafaoğlu, “artık sıra hizmetin tam manasıyla yapılmadığı ve eksik olduğu soydaşlarımızın yaşadığı diğer mahallelerde” dedi. 

Gümülcine’deki tarihi Eski Camii’nin 30 yılı aşkın süredir önünde bulunan taksi durağının kaldırılması için verdikleri mücadelenin başarıyla sonuçlanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Eşitliğe İlk Adım Listesi Başkanı Sibel Mustafaoğlu, “Bağımsız Liste olarak 2,5 sene zarfında yılmadan, ısrarla bu sorunun üzerine gittik. Taksi durağının kaldırılması için mücadelemize devam ettik ve sonunda bir kez daha başardık. Siyasette en büyük başarı sürekliliktir. Aynı sorun üzerinde defalarca durmamız semeresini verdi. Belediye yönetimini, belediye meclisinin aldığı kararı uygulayarak, meydan düzenlemesi kapsamında taksi durağının Eski Camii önünden kaldırılmasını kutluyorum. 

Hatırlayacağınız üzere Eski Camii cemaatini rencide eden ve böyle önemli bir tarihi eserin görünümüne zarar veren taksi durağının kaldırılması için Bağımsız Listemiz defalarca belediye yönetimine ve meclisine yazılı ve sözlü talepte bulundu ve konuyu gündeme getirdi. Israrla bu konunun takipçisi olmasaydık taksi durağı hala uzun yıllardır bulunduğu yerde varlığını sürdürecekti” açıklamasında bulundu.

Yunanistan olarak zor bir dönemden geçildiğini ve eski siyasi alışkanlıkların günümüzde yeri olmadığını vurgulayan Sibel Mustafaoğlu, “Hiçbir siyasi ekolün ülkemizde tek başına yönetim sorumluluğunu alamadığı, ülkenin ve toplumun menfaatleri doğrultusunda işbirliklerine gittiği bir dönemdeyiz. Doğrunun sesini dinleyen herkesin bu yeni siyasi düzeni dikkate alması lazım. Yerel yönetimler de hakeza yerel toplumların menfaati için siyasi kimliklerini bir kenara bırakıp işbirliğine gitmeleri gerekir. Taksi durağının kaldırılması bunun en güzel örneklerinden biri. Biz toplumun sesi olduk belediye yönetimi de otuz yıldır duymazlıktan gelinen bu sesin gereğini yerine getirdi…” sözlerine yer verdi.  

Eşitliğe İlk Adım Listesi Başkanı ayrıca “İşimiz daha bitmedi. Eski Camii önünde bulunmaması gereken, defalarca sözlü ve yazılı olarak dile getirdiğimiz büfe, çöp kovaları ve çeşme de var. Gümülcine Belediye yönetiminden bu sorunların da ivedilikle çözülmesini istediğimizi tekrar dile getirir, bundan sonra da takipçisi olmaya devam edeceğimizi bildiririm. Yenilenen ve güzelleşen Hrisanthou Meydanı halkımıza hayırlı olsun. İnşallah Harmanlık, Bağlar Mahallesi ve diğer geri kalmış bölgelerin de aynı güzelliğe kavuşması dileğiyle” ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz