Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SAYİT YUSUF’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

SAYİT YUSUF’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

28
0

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Av. Necmettin Hüseyin, eski Genel Başkan Opr. Dr. Erol Kaşifoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Dr. Mehmet Hasanoğlu ve H. Vedat Meşeli, Genel Merkez Denetim Kurulu Başkanı Seyit Seyitoğlu, BTTDD Zeytinburnu Şube Başkanı Besim İsmailbaşa, Bursa Batı Trakya Spor Kulübü Osmangazi Şube Başkanı Av. Orhan Kayalı, BTTDD Zeytinburnu Şube Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Hacıbedel ve Batuhan Kaşifoğlu ile birlikte, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkan Yardımcılığı görevine atanan Sayit Yusuf’u makamında ziyaret etti.

Uzun yıllar dış Türkler ve özelinde Batı Trakya Türklerine hizmet eden, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Merkez ve Şubelerinin bir çok projesine destek vererek gerçekleştirilmesine vesile olan, içimizden olmayıp, içimizden biriymiş gibi bizimle üzülüp, bizimle sevinen eski başbakanlık müşaviri Sayit Yusuf’un tekrar Batı Trakya Türklerinin konuları  ile direkt irtibatlı bir birimin başkan yardımcılığı görevine gelmiş olmasının verdiği mutluluğu dile getiren Genel Başkan Av. Necmettin Hüseyin ve beraberindeki heyet ilk fırsatta kendilerini makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Sayit Yusuf da eski dostlar ve arkadaşlarının makamına kadar gelerek kendisini onurlandırmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ben Batı Trakya Türkleri olarak sizin birlik ve beraberliğinizi, davaya olan bağlılığınızı, birbirinizle olan pozitif iletişiminizi gördükten sonra sizin içinizden biri olmamam imkansızdı. Her ortam ve platformda sivil toplum kuruluşu olarak Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğinin bu özelliğini örnek göstermek bana mutluluk veriyor. Tekrar beraber olmaktan ve önümüzdeki dönemde birlikte Batı Trakya Türklerine hizmet edecek projelerde yanınızda olacak olmaktan da en az sizler kadar mutluyum” dedi.

Ziyaretin sonunda Genel Başkan, Sayit Yusuf’a 20 aylık çalışma periotlarında gerçekleştirdikleri faaliyetleri içeren Faaliyet Kitapçığını sundu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz