Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SAVUNMA BAKANI KAMMENOS BATI TRAKYA ZİYARETİNE İSKEÇE’DEN BAŞLAYACAK

SAVUNMA BAKANI KAMMENOS BATI TRAKYA ZİYARETİNE İSKEÇE’DEN BAŞLAYACAK

25
0

Savunma Bakanı Panos Kammenos Batı Trakya ziyaretine İskeçe’den başlayacak.

19 Aralık 2017 Salı günü Batı Trakya’ya gelecek olan Bakan Panos Kammenos ilk olarak İskeçe’de konuşlanan 4. Kolordu Komutanlığı’nı ziyaret edecek. 4. Kolordu Komutanı Korgeneral Kabas’ı askeri karargahta ziyaret edecek.

Kammenos buradaki ziyaretin ardından Korgeneral Kabas ve kuvvet komutanları ile birlikte Gümülcine’ye geçerek askeri birlikleri ziyaret edecek ve personelin yaklaşmakta olan Noel bayramını kutlayacak.

Gümülcine’deki temaslarını tamamlayacak olan Bakan Kammenos Evros bölgesine geçerek burada konuşlanan bazı askeri birlikleri ziyaret edecek, personelin bayramını kutlayacak.

Geceyi Evros bölgesinde askerlerle birlikte geçirecek olan Bakan Kammenos, sabah erkenden askeri karakolda görev yapan askerlerle birlikte bayrağı göndere çektikten sonra köprü üzerinde nöbet tutan askerlerin bayramını kutlaması bekleniyor.

Savunma Bakanı Kammenos’un buradan Türkiye’ye yönelik bölge barışı, iyi komşuluk ilişkilerinin uluslararası anlaşmalara saygı ve uygulamasından geçtiği mesajını vermesi bekleniyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz