Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SAĞLIK BAKANLIĞI GENEL SEKRETER VEKİLİ VARDAROS BAŞKAN İSMET KADI’YI ZİYARET ETTİ

SAĞLIK BAKANLIĞI GENEL SEKRETER VEKİLİ VARDAROS BAŞKAN İSMET KADI’YI ZİYARET ETTİ

37
0

Sağlık Bakanlığı Genel Sekreter Vekili Vardaros Başkan İsmet Kadı’yı ziyaret etti.

Gümülcine (Komotini) Sismanoglio Devlet Hastanesi’nin modernizasyon çalışmalarının bitirilmesinden sonra yeniden hizmete açılması için yapılan açılış törenine katılmak üzere Gümülcine’ye gelen Sağlık Bakanlığı Genel Sekreter Vekili Stamatis Vardaros, açılış sonrasında önce Yassıköy Sağlık Ocağı’nı daha sonra da Belediye Başkanı İsmet Kadı’yı ziyaret ederek Yassıköy Sağlık Ocağı’nın eksiklerinin ve yenileme çalışmalarının yapılması konusunda verimli bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede Yassıköy Sağlık Merkezi Müdürü Dr. Valerios Kesidis, SİRİZA Partisi Rodop İl Örgütü Koordinatörü Özgür Ferhat, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Mandıracı, Meclis Üyesi Hüseyin Hüseyin’in yanısıra, Amucas’ın ana muhalefet listesinden Meclis Üyesi Haralambos Sahulidis hazır bulundu.

“Sağlık Ocağı bölge halkımızın ocağıdır ve en iyi şekilde sağlık hizmeti vermelidir.”

Başkan İsmet Kadı, Yassıköy Belediyesi sınırları içerisinde bölge halkına sağlık hizmeti veren Sağlık Ocağı’na, yönetim idari şekli kendilerine ait olmamasına rağmen Belediye olarak bugüne kadar gerekli yardım ve hizmeti verdiklerini, bundan sonra da bu yolda devam edeceklerini aktardı. Başkan İsmet Kadı Sağlık Bakanlığı Genel Sekreter Vekili Stamatis Vardaros’la görüşmesinde şunları aktardı.

“Ben bir Tıp Doktoru olarak sağlık konularına ve insan sağlığına karşı hassasiyetim herkes tarafından bilinir. Sağlık Ocağı son döneme bölgede insanlara önemli hizmetler vermeye devam ediyor. Bu her geçen gün artıyor. Her ne kadar Gümülcine Hastanesi olsa da bölge halkımızın büyük bir çoğunluğu burayı tercih etmesinin sebebi yakın oluşu ve ulaşım sorunun meşakkatli ve masraflı olmamasındandır. Dolayısıyla sizlerin bugün burayı gelip bizzat ziyaret etmeniz ve var olan eksiklikleri yerinde görerek rapor etmeniz bizleri Belediye yönetimi olarak ziyadesiyle memnun etmektedir. Çünkü Sağlık Ocağı bölge halkımızın ocağıdır ve en iyi şekilde sağlık hizmeti vermelidir.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz