Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SAĞLIK BAKANI MÜEZZİNOĞLU ACILI AİLEYİ ZİYARET ETTİ

SAĞLIK BAKANI MÜEZZİNOĞLU ACILI AİLEYİ ZİYARET ETTİ

10
0

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ambar köylü Ufuk Mumcu ailesini ziyaret ederek başsağlığı ve sabırlar diledi.

Mumcu ailesine taziye ziyaretlerinde bulunmak üzere Türkiye’den Edirne Valisi Hasan Duruer, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve eşi Faize Müezzinoğlu geldiler. Konuk heyete Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Osman İlhan Şener ve Muavin Konsolos Alper Atak eşlik etti.

Edirne Valisi Hasan Duruer ve Bakan Müezzinoğlu, Mumcu ailesine yaşanan bu acı olaydan dolayı büyük bir üzüntü içinde olduklarını ifade ederek, kederli ailesine başsağlığı dileklerinde bulundular.

Mumcu ailesine gerçekleştirilen taziye ziyaretinde Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman, Gümülcine Müftüsü İbrahim Şerif, Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneği Başkanı Ahmet Arif ve köy halkı da yer aldı. Ziyaret sırasında Müftü İbrahim Şerif ve Dernek Başkanı Ahmet Arif, Ufuk Mumcu adına Kur’an-ı Kerim’den dualar okudular.

Geçtiğimiz günlerde Edirne’ye ailesiyle birlikte gezmeye giden 22 yaşındaki Üniversite öğrencisi Ufuk Mumcu, Meriç nehrinin kenarında ağaçlık bir alandaki çay bahçesinde yıldırım düşen ağacın devrilmesi sonucunda altında kalarak feci şekilde can vermişti.

Dün Edirne’den özel bir ambulansla Ambar köye getirilen Ufuk Mumcu’nun naaşı; ailesi, akraba ve dostların eşliğinde kalabalık bir cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Bugün ise Sağlık Bakanı Müezzinoğlu açılı ailenin acısını paylaşmak bir nebze de olsa hafifletmek için aileyi ziyaret etti. Ziyaret sonrası Birlik gazetesine kısa bir değerlendirme yapan Müezzinoğlu duygularını şu şekilde dile getirdi:

“Belki acıların en zoru en acısı evlat acısı. Hiç beklenmedik anda, beklenmedik bir şekilde Ufuk evladımızı kaybettik. ALLAH önce annesine, babasına, ailesine sabırlar versin.”

Bakan Müezzinoğlu’nun söylediklerinin devamı video görüntülerinden izleyebilirsiniz.

Video izle: http://www.dailymotion.com/video/x12lqmq_muezzinoglu-mumcu-ailesini-ziyaret-etti_news 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz