Ana Sayfa Batı Trakya Haber Şakir Emin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Şakir Emin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

1
0

Ak Parti Bursa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliği’ ne seçilen hemşehrimiz Şakir Emin’e hayırlı olsun ziyareti.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, kısa bir süre önce yapılan kongrede Ak Parti Bursa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliği’ ne seçilen hemşehrimiz Şakir Emin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan Kongre sonrası,  Ak Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Şakir Emin’e  başarı dileklerini ileten BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Eminlatif,  görüşme sırasında ayrıca Ak Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’ i de yakın zamanda seçildiği Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkan’ lığı görevi sebebi ile tebrik ederek  bugüne kadar derneğimize sağladığı destekleri için teşekkür etti.

Ziyaret sebebi ile hemşehrilerine  teşekkür eden Şakir Emin, üyesi olmaktan onur duyduğu BTTDD Bursa Şubesi yöneticilerinin ziyareti sebebi ile son derece mutlu olduğunu belirtti.

Ak Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ise Bursa’ nın en güçlü STK’ları arasında yer alan BTTDD Bursa Şubesi yönetimine,  hemşehrilerine sağladıkları destek ve gerçekleştirdikleri nazik ziyaret sebebi ile teşekkürlerini ileterek BTTDD Bursa Şubesi yönetimini ağırlamaktan son derece memnun olduklarını açıkladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz