Ana Sayfa Batı Trakya Haberler SAĞLIK BAKANIMIZIN HEMŞEHRİSİ UZUNKÖPRÜ DEVLET HASTANESİ’NDE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

SAĞLIK BAKANIMIZIN HEMŞEHRİSİ UZUNKÖPRÜ DEVLET HASTANESİ’NDE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

19
0

“Batı Trakya Türklerinden Sağlık Bakanımızın da hemşehrisi Yunanistan-Gümülcine / Bulduklu Köyü’nden Mehmet Giounous Uzunköprü Devlet Hastanesi’nde sağlığına kavuştu.”

Balkanlarda, Edirne Devlet Hastanelerinde yapılan başarılı ameliyatları duyunca tedavi için sınırı aşıp Edirne’ye şifa aramaya geldi. Geçici vatandaşlık numarası çıkarılan Mehmet Giounous; başarılı bir göz operasyonuyla  sağlığına kavuştu.

Batı Trakya Türklerinden Yunanistan-Gümülcine-Bulduklu Köyü’nde yaşayan Mehmet Giounous tedavi olmak için İpsala’da oturan akrabası Mustafa Halil’e gelerek Uzunköprü Devlet Hastanesi’nde tedavi olmak istediğini bildirerek yardım istedi.

Geçici vatandaşlık numarası çıkarılan Mehmet Giounous’u, Uzunköprü Devlet Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Osman Kaplaner tarafından muayenesi yapıldı. Ameliyat kararı sonucu başarılı bir operasyon geçiren hasta sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

Mehmet Giounous da operasyon sırasında ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadığını belirterek, doktoruna ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

 Kaynak: Edirneolay Gazetesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz