Ana Sayfa Batı Trakya Haberler RODOP MİLLETVEKİLİ AHMET HACIOSMAN SAĞLIK BAKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

RODOP MİLLETVEKİLİ AHMET HACIOSMAN SAĞLIK BAKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ

12
0

Rodop Milletvekili Ahmet Hacıosman, 2 Temmuz 2013 tarihinde, Kurcalı (Likio), Bıyıklıköy (Mistakas) ve Küçük Müselim (Mikro Pisto) köylerinde mevcut içme suyunun tüketilmeye uygun olmadığını bildirmek amacıyla Sağlık Bakanlığı yönetimini ziyaret ederek, Sağlık Bakan Yardımcısı Andonis Bezas ile görüştü. Ziyaretle ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Rodop Milletvekili, gerçekleştirdiği bu görüşme ile büyük önem arz eden ve vatandaşlarımızın sağlığını ilgilendiren bu konuyu,  Sağlık Bakan Yardımcısı Andonis Bezas’a aktardı ve kendisini detaylı bir şekilde bilgilendirdi.

Söz konusu köylerin içme suyunun tüketilmeye uygun olmadığını ve toplum sağlığını tehdit ettiğini tespit eden, Rodop İl Sağlık Müdürlüğü ve Dedeağaç Kimya Laboratuarı raporlarını Sağlık Bakanı ve Sağlık Bakan Yardımcısının bilgilerine  sundu.

Milletvekili ayrıca konuyla ilgili sunduğu özel bir yazı ile, Kurcalı (Likio), Bıyıklıköy (Mistakas) ve Küçük Müselim (Mikro Pisto) köylerinde bulunan vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi ve konunun çözüme ulaştırılması yönünde Bakan ve Bakan Yardımcısının bir an önce müdahale etmesini talep etti.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz