Ana Sayfa Batı Trakya Haberler İRFAN UZUN: “TİCARET ODALARI SEÇİMLERİNDE MUTLAKA OYUNUZU KULLANIN”

İRFAN UZUN: “TİCARET ODALARI SEÇİMLERİNDE MUTLAKA OYUNUZU KULLANIN”

9
0

Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcısı İrfan Uzun, eyalet geneli gerçekleştirilecek ticaret odaları seçimlerinde bütün üye esnafların oy vermeleri çağrısında bulundu.

 

Aralık ayı başında gerçekleştirilecek ticaret odası seçimlerinde bütün üye esnafın seçme haklarını kullanmaları ve kendilerini temsil edeceklerine inandıklari adaylara destek vermeleri çağrısında bulunan İrfan Uzun, “Ticaret odalarındaki seçimler azınlık mensubu üyeler için de büyük önem arz etmektedir. Yaşanan ekonomik kriz döneminde bölgemizdeki ticaret odalarının sağlıklı çalışmaları çok önemli. Bu yüzden bütün esnafın ve ticaret erbabının elini taşın altına koyması gerekiyor. Krizden kurtulabilmek adına doğacak fırsatları iyi değerlendirmeliler. Bunun bir yolu da ticaret odalarındaki seçimlere katılımın sağlanmasıyla hayata geçirilebilir.” ifadelerini kullandı.

 

Doğu Makedonya Trakya bölgesinin serbest ticarî bölge olmasıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü de hatırlatan Eyalet Başkan Yardımcısı, “Bu çalışmaların olumlu sonuçlanması durumunda, bölgemiz sanayi merkezi hâline gelecek. Eğer bu proje gerçekleşirse, yani bölgemizin kalkınmasında büyük rol oynayacak serbest bölge projesi hayata geçirilirse, burada bulunan ticaret odaları da ciddi şekilde söz sahibi olacaklar. Dolayısıyla bölgenin kalkınması adına bütün ticaret odalarına üye esnafımızı seçimlerde oy kullanmaya çağırıyor ve aday olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Doğu Makedonya Trakya Eyaletinin kalkınması için yapacakları çalışmalarda herkese başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz