Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “MİLLETVEKİLLERİMİZ AZINLIK EĞİTİMİNİN DESTEKÇİSİ VE TAKİPÇİSİ OLDUKLARINI BELİRTTİLER”

“MİLLETVEKİLLERİMİZ AZINLIK EĞİTİMİNİN DESTEKÇİSİ VE TAKİPÇİSİ OLDUKLARINI BELİRTTİLER”

11
0

İskeçe S.Ö.P.A Mezunu Öğretmenler Derneği Başkanı Nurettin KIYICI ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Azınlık Milletvekilleri Ahmet HACİOSMAN, Ayhan KARAYUSUF ve Hüseyin ZEYBEK ile birlikte akşam yemeğinde bir araya geldiler.

İskeçe S.Ö.P.A Mezunu Öğretmenler Derneği yemekli toplantı ile ilgili bir açıklama yayınladı.

 

Üç Azınlık Milletvekillerimizle İskeçe S.Ö.P.A Mezunu Öğretmenler Derneği  önemli bir toplantı gerçekleştirdik.

Salı 25 Mart 2014 tarihinde saat 20:00 de Nurettin KIYICI Başkanlığında İskeçe S.Ö.P.A Mezunu Öğretmenler Derneğimizin davetiyle azınlık milletvekillerimiz sayın Ahmet HACİOSMAN sayın Ayhan KARAYUSUF ve sayın Hüseyin ZEYBEKLE akşam yemeğinde bir araya geldik ve üç milletvekilimizle yaklaşık üç saat süren çok önemli bir toplatı gerçekleştirdik.

Toplantının amacı Azınlık Eğitimindeki son gelişmeler ve yıllarca birikmiş ve çözülemeyen sorunlar üzerinde bilgi alışverişinde bulunulduk.

Bu toplantı Milletvekillerimiz tarafından çok sıcak karşılandı davetimize de severek icabet ettiler ve toplantı son derece olumlu ve yararlı geçti.

Sayın Milletvekillerimiz Azınlık Eğitiminin destekçisi ve takipçisi olduklarını belirttiler her zaman her iki S.Ö.P.A Mezunu Öğretmenler Derneğinin yanında olacaklarını, Azınlık Eğitiminin seviyesinin yükseltilmesi için aynı anda mevcüt sorunların bir an önce çözüme kavuşması için her türlü fedakarlığı göstereceklerini ve birlikte haraket edeceğimizi, konu Azınlık Eğitimi olunca bizleri de hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını ifade ettiler. Zira bir toplum ancak kendi eğitimiyle varlığını sürdürebileceğini, eğitimin her kesimden de desteklenmesi gerektiğini ve eğitim sadece öğretmenlerin kaderine terk edildiğinde eğitimle birlikte toplum da yok olabileceğinin bilincinde olduklarını da belirttiler.

Bizler İskeçe S.Ö.P.A Mezunu Öğretmenler Derneği olarak Milletvekillerimize Azınlık Eğitimi hakkında tüm bilgileri doğru ve detaylı bir şekilde aktardık ve kendilerine davetimize icabet ettikleri için canı gönülden teşekkür ediyor ve Azınlık Eğitimi hakkında gösterdikleri hassasiyetten dolayı tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz