Ana Sayfa Batı Trakya Haberler PROF. DR. DERYA ÖRS BATI TRAKYA’DA

PROF. DR. DERYA ÖRS BATI TRAKYA’DA

22
0

Prof. Dr. Derya Örs Batı Trakya’da.

Atatürk Kültür ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Derya Örs, Batı Trakya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (BİHLİMDER) davetlisi olarak Batı Trakya’da “Kültür ve Medeniyetimizin Anlam Kodları konulu bir etkinliğe katıldı.

12 Ocak 2016 Salı günü saat 19:00’da Bihlimder Kültür Merkezi‘nde gerçekleşen etkinliğe Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı ve eşi Derya Akıncı’nın yanısıra Muavin Konsolos Osman Şahin, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, DEB Partisi Genel başkanı Mustafa Ali Çavuş, Sabık Milletvekili Ahmet Hacıosman, Kozlukebir (Arriana) Belediye başkanı Rıdvan Ahmet, Mustafçova (Miki) Belediye başkanı Cemil Kabza, Müftü Yardımcısı Fehim Ahmet, Batı Trakya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BİHLİMDER) başkanı Mehmet Emin Ahmet’in yanısıra soydaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını Batı Trakya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BİHLİMDER) başkanı Mehmet Emin Ahmet yaptı ve sırasıyla Belediye başkanları Rıdvan Ahmet, Cemil Kabza, DEB Partisi Genel başkanı Mustafa Ali Çavuş, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı birer selamlama konuşması yaptılar.

Sunumunu yapmak üzere kürsüye gelen ve söz alan Atatürk Kültür ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Derya Örs, katılımcıları selamladıktan sonra günün konusu olan “Kültür ve Medeniyetimizin Anlam Kodları” üzerine konuşmaya başladı.

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x3m2ud8_prof-dr-derya-ors-bati-trakya-da_news

VİDEO İZLE: http://www.dailymotion.com/video/x3m2xu7_prof-dr-derya-ors-bati-trakya-da-sunum-yapti_news  

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz