Ana Sayfa Batı Trakya Haberler POLİS GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLER BİRLİĞİ’Nİ BASTI, BATI TRAKYA’DA NELER OLUYOR?

POLİS GÜMÜLCİNE TÜRK GENÇLER BİRLİĞİ’Nİ BASTI, BATI TRAKYA’DA NELER OLUYOR?

11
0

Sayın Başbakanımız, Batı Trakya’da olup bitenlerden haberiniz var mı?

Batı Trakya’da neler oluyor? Rodop Emniyet Müdürlüğü ekipleri 3 Aralık 2012 Pazartesi günü Gümülcine Türk Gençler Birliği’ne (GTGB) baskın düzenledi. Baskının büfenin kapatılmadığını ve halen hizmet verdiği ihbarını aldıklarını ve bu sebepten dolayı gerçekleştiği belirtiliyor.

Baskın sırasında GTGB Başkanı Koray Hasan dernekte bulunuyordu ve polis yetkililerine gerekli bilgiyi verdi. Koray Hasan’ın büfenin kapalı olduğunu ve hiç bir süretle hizmet vermediğini söylemesine rağmen, polis ekiplerinin büfe içerisinde kontroller yaparak büfenin hizmet verdiğini ısrarla iddia etmeleri ve buzdolabında geçen haftalardan kalan meşrubat şişelerini gördükten sonra hizmet verdiği kanatinde olduklarını belirttikten sonra gerekli işlemi yaparak tutanak tuttukları belirtiliyor.

Ayrıca GTGB Başkanı Koray Hasan’ın yarın 4 Aralık 2012 Salı sabahı Rodop Emniyet Müdürlüğü’ne giderek ifade vermesi gerektiği kendisine iletildiği belirtiliyor.

Son haftalarda GTGB üzerinde tüm bu olup bitenlerden sonra Batı Trakya Türkleri herkes birbine şu soruları sormaya başladı, Batı Trakya’da neler oluyor? Yunanistan devletinden Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı’na yönelik açılım beklerken, geçmişin yanlışları düzeltilmesi beklenirken geleceğin karmaşıklıklar içerisinde olacağı endişesi hakim olmaya başladı. Birileri, görünmeyen bir güç sanki Batı Trakya’da barışın, huzurun yerine kargaşanın kavganın gelmesini istercesine kararlar alıyor ve tereddütsüz uygulamaya koyuyor.

Birlik gazetesi olarak ülkemizin şu anda en yetkili yöneticisi Başbakan sayın Samaras’a soruyoruz;

Sayın Başbakanımız, Batı Trakya’da olup bitenlerden haberiniz var mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz