Ana Sayfa Yunanistan Haber Perakende Dükkanları, Kuaförler, Güzellik Salonları Açılıyor

Perakende Dükkanları, Kuaförler, Güzellik Salonları Açılıyor

1
0

Hardalias, “Ülkenin gösterdiği pozitif imajı, bazı kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılması kararına yol açmıştır.” Dedi.

Sivil Koruma ve Kriz Yönetimi Bakan Yardımcısı Nikos Hardalias, Yunanistan’daki Koronavirüs salgını konusunda Sağlık Bakanlığı’nın bugünkü brifinginde ibadet yerlerinin açılışını ve avlanma ve balıkçılık yasağının da uzatıldığını duyurdu.

Bakan Yardımcısı Hardalias özellikle, 18 Ocak Pazartesi gününden itibaren ibadet yerlerinin zorunlu maske kullanımıyla (25 metrekare başına bir kişi, ibadethanenin büyüklüğüne göre ise en fazla 50 kişi) açılacağını söyledi.

Aynı zamanda, avlanma ve balıkçılık yasağının da yürürlükte olduğunu dile getirdi.

Hardalias, bazı kısıtlamaların kademeli olarak kaldırılması bağlamında, işletmelerin (perakende dükkanlar, kuaför, tırnak bakım ve güzellik salonları) 18 Ocak’tan itibaren yeniden açılacağını duyurdu.

Hardalias açıklamasında, “Pandemiyle mücadelede atılacak sonraki adımlar açık.” Dedi ve Koronavirüsten korunma yöntemlerinin sürdürülmesine, ekonominin kademeli ve dikkatli bir şekilde yeniden başlatılmasına, her zaman uzmanların tavsiyelerine uyulmasına ve  Koronavirüse karşı aşılanmanın artırılmasına yönelik atıfta bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz