Ana Sayfa Batı Trakya Haberler PAVLİDİS’TEN İSKEÇE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

PAVLİDİS’TEN İSKEÇE’DE GÖVDE GÖSTERİSİ

12
0

Doğu Makedonya-Trakya Bölge Genel Sekreteri adayı Yorgos Pavlidis’ten gövde gösterisi.  

Pavlidis’in Doğu Makedonya-Trakya Bölge Genel Sekreterliği seçimlerinde yer alan “Eyalet’te Yeniden Doğuş” Listesinin tanıtımını İskeçe görkemli bir törenle yapıldı. Törene katılanlar otelin salonuna sığmadı.Pavlidis,  oteldeki kalbalık insan topluluğu tarafından Bölge Genel Sekreteri olarak adeta vaftiz edildi.

Pavlidis’in Azınlık adayları ve destekçileri de hazır bulundu.

Yorgos Pavlidis her ne kadar seçimlere ikicdi defa bağımsız olarak indiğini açıklasa da Nea Dimokratia (Yeni Demokrasi) Partisi taraftarları ve İskeçe ilinde siyaset yapanlar bu tanıtım toplantısında kendisini yalnız bırakmadılar.

Yaklaşık 1.000 kişinin katıldığı tanıtım toplantısında otelin salonunda adeta izdiham yaşanırken, salonun içine sığmayanlar tanıtım toplantısını dışarıdan izlediler.

Tanıtım toplantısında Nea Dimokratia Partisi İskeçe Milletvekili Aleksandros Kontos, İskeçe Belediye Başkanı Mihalis Stilyanidis birer selamlama konuşması yaparak, Pavlidis’in 18 Mayıs’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde Bölge Genel Sekreteri olarak gösterdikleri görüldü. Kontos, Pavlidis’e tam destek verdiğini belirtti ve Pavlidis’in bu yarıştan tereddütsüz birinci çıkacağını ifade etti.

Sırasıyla söz alan Pavlidis’in İskeçe bölgesi adaylarından yardımcısı olan Zagnaferis, Aris Yannakidis’in yönetim şekliyle ve uygulamalarıyla bölgenin ihtiyaçlarına cevap veremediğini dile getirerek Yannakidis’i eleştirdi.

Son olarak Pavlidis söz aldı ve “gelecek için boş vaatler vermek istemiyorum. Bizim görüşümüz özellikle bölgemizdeki işsizliğe bir an önce çözüm bulunmasıdır. Bunu yeni iş imkanları sağlayarak aşacağımıza inanıyorum. Orta ölçekli işletmelere gerekli imkanların sağlanmasıyla yeni iş sahalarının açılması için Bölge Genel Sekreterliği olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Malesef bunu bugüne kadar mevcut yönetimin yapmadığa herkes tanıklık etti. Gelinen durum ortada, bölgemizde hiç bir iş imkanı kalmadı.” dedi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz