Ana Sayfa Batı Trakya Haberler PAPADOPOULOS İMZA ATTI YUNAN HALKI ÇILDIRDI

PAPADOPOULOS İMZA ATTI YUNAN HALKI ÇILDIRDI

15
0

Karşıyaka’nın yeni transferi Dimitris Papadopoulos’un, Atatürk resmi önünde verdiği poz, Yunanistan’ın diline dolandı.

Yeni sezona Süper Lig parolasıyla hazırlanan PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka’nın yeni transferi Yunanistan’da dilden dile dolaşıyor. PAOK’tan kadroya katılan Dimitris Papadopoulos’un imza töreninde ortaya çıkan görüntü Komşu’da pek hoş karşılanmadı.

YUNANİSTAN’DA OLAY OLDU

Yunan futbolcunun İzmir ekibine attığı imzanın ardından Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk resmi önünde verdiği poz, komşu ülkenin sosyal medyası üzerinde çok konuşulurken, bir çok internet sitesinde de haber oldu. Oyuncuya sosyal medya üzerinden yoğun eleştiri getirildiği belirtildi.

KIZGINLIĞA NEDEN OLDU

Ülkenin önde gelen sitelerinden OnSports ise “Kemal Papadopoulos” başlığıyla verdiği haberinde “Dimitris Papadopoulos’u, Kemal Atatürk’ün önünde poz verirken gösteren fotoğraf, Yunanistan’da kızgınlığa neden oldu” ifadelerini kullandı.

“ÇOK MUTLUYUM”

Kulüp binasında yapılan görüşmenin ardından 1 yıllık mukaveleye imza atan 33 yaşındaki futbolcu, “Karşıyaka’dan teklif alınca daha önce Akhisar’da oynayan Gekas’la konuştum. İzmir’in harika bir şehir olduğu söyledi. Çok doğruymuş. Burada olduğum için çok mutluyum” demişti.

“BENİM İŞİM GOL ATMAK”

Futbol kariyerinde Panathinaikos, Lecce ve Celta Vigo gibi takımlarda da forma giyen Papadopoulos, Karşıyaka taraftarının kulübüne olan bağlılığını da iyi bildiğini belirterek, “Benim işim gol atmak. Karşıyaka forması altında atacağım gollerle herkesin gönlünde yer edineceğim şeklinde” konuşmuştu.

Bu arada 1 yıllık sözleşme imzalayan Yunan golcünün, KSK’nin Süper Lig’e yükselmesi halinde yeşil-kırmızılı formayı giymeye devam edeceği öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz