Ana Sayfa Batı Trakya Haberler PAOK VETERAN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÖZ’E ZİYARET

PAOK VETERAN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÖZ’E ZİYARET

28
0

Selanik PAOK Veteran Futbol takımı oyuncuları Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Vasfiye Yılmaz, Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Erişen ile Selanik PAOK Veteran Futbol takımı Başkanı Filotas Pelios, Selanik PAOK Veteran Futbol takımı yöneticileri, Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Yunan Ziyaretçilerden Başkan Altınok Öz’e Teşekkür

Ziyaretin devamında Selanik PAOK Veteran Futbol takımı Başkanı Filotas Pelios, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti. Başkan Pelios, Kartal’da çok iyi ağırlandıklarını belirterek, Başkan Altınok Öz’ü de Selanik’te görmekten çok mutlu olacaklarını ifade etti.

Başkan Altınok Öz’den Yunan Misafirlerine Dostluk Mesajı

Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Erişen, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Başkan Pelios’a teşekkür ederek Yunan ve Türk halkının kardeş iki halk olduğunu ve sporu iki halkın yakınlaşması için önemli bir işlev olarak gördüğünü sözlerine ekledi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise ziyaretten dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade ederek Türk ve Yunan kültürünün birbirine çok yakın iki kültür olduğunu, iki halkın arasında kurulacak dostlukta siyasilere ciddi görevler düştüğünü söyledi. Başkan Altınok Öz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğmasından dolayı da Türkler için Selanik’in ayrı bir yeri olduğunu sözlerine ekledi.

“Bir Fincan Kahvenin 40 Yıl Hatırı Vardır”

Ziyaretin sonunda Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Erişen, Başkan Altınok Öz’e teşekkür plaketi takdim ederken, Selanik PAOK Veteran Futbol takımı Başkanı Filotas Pelios ise teşekkür plaketi ile PAOK takımının 1926-2005 yılları arasındaki spor aktivitelerini anlatan Yunanca bir kitap hediye etti. Başkan Altınok Öz ise tüm misafirlerine Kartal Belediyesi logolu fincan takımı hediye ederek, “Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Dileriz ki, bu fincanlarla kahve içtiğinizde İstanbul’u ve Kartal’ı hatırlarsınız. Sizleri güzel Kartal’ımızda tekrar görmek bizleri çok mutlu edecektir.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz