Ana Sayfa Batı Trakya Haberler PAOK TARAFTARLARI, ERT 3 TELEVİZYON KANALINI BASIP AÇIKLAMA YAYINLATTI, TREN GARI’NI KAPATTI

PAOK TARAFTARLARI, ERT 3 TELEVİZYON KANALINI BASIP AÇIKLAMA YAYINLATTI, TREN GARI’NI KAPATTI

17
0

Yunanistan Futbol Federasyonu’nun (EPO) 3 puanını sildiği ve 2 maç saha kapatma cezası verdiği PAOK’un taraftarı, Yunanistan Devlet Televizyon ERT 3 kanalının canlı yayınını bastı.

Yunanistan Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren PAOK, geçen hafta oynanan Olimpiakos maçındaki çıkan olayların ardından Yunanistan Futbol Federasyonu tarafından 3 puan silme ve 2 maç saha kapatma cezası almıştı. Şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan PAOK taraftarları ise cezanın ardından sıra dışı bir yönteme gittiler.

Yaklaşık 40 kadar taraftar, Selanik’ten yayın yapan ERT 3 televizyon kanalının canlı yayınını bastı ve sunucuya bir açıklama okuttular. Kanalın spikeri, ”Özür dileriz ama programımızı iptal etmemiz gerekiyor. PAOK taraftarları, açıklamalarını okumamızı istiyor” derken açıklamada şu sözlere yer verildi;

“Bu, spor tarihinin en büyük skandalı. Olimpiakos yararına çalışan Yunanlılar bundan utanmalıdır. Yapılanın demokrasi ile alakası yoktur. Spor ile de bir alakası bulunmamaktadır.”

Selanik Tren Garı’nı bastılar!

Yaklaşık 150 kişilik bir grup PAOK taraftarı ERT 3 stüdyolarını bastıktan sonra Selanik Tren Garı’na yöneldi. Yaya olarak epey uzun bir yolu sloganlar eşliğinde yürüyen taraftarlar merkez Atina yönetimi aleyhinde sloganlar attılar. Tren raylarını kısa bir süreliğine kapatan taraftarlar olaysız bir şekilde dağıldı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz