Ana Sayfa Batı Trakya Haberler “PAOK TARAFTARLARI ATİNA’DA MÜSLÜMANLARA SALDIRDI”

“PAOK TARAFTARLARI ATİNA’DA MÜSLÜMANLARA SALDIRDI”

29
0

Atina’da PAOK taraftarlarlarıyla Müslümanlar arasında olaylar yaşandı.

Atina’da PAOK taraftarlarlarıyla Müslümanlar Omonia meydanında karşılaştı ve aralarında olaylar yaşandı. Yunan basını, PAOK taraftarlarının Müslümanlara saldırdığını yazdı. Bunun üzerine PAOK Organize 4.Giriş Kapısı taraftarları yazılı bir açıklama yaparak olaya açıklık getirdi.

Açıklamada şu ifadelere yer veriliyor:

“Taraftarlarımızın bir bölümü Monastiraki’den derneğimize doğru giderken yürüyüş yapan Müslüman grupla Omonia Meydanı’nda karşı karşıya geldik ve aramızda küçük bir olay meydana geldi.

Yürüyüş yapan gruplar karşılaştı ve ilk başta hiçbir şey olmadı ve yürüyüşün başı ilerlediğinde, Müslümanlar herhangi bir sebep olmaksızın 20-30 kişiden oluşan bir grup el kol hareketleriyle bizleri tahrik etmeye başladı.

Bu gibi durumlarda karşımızda kimin olduğuna bakmadan anında cevap verilir.

Bu yüzden bu olay bazı medya kuruluşları tarafından olduğundan daha fazla boyut kazandı ve ırkçılarla faşistlerle bir ilgisi yoktur, başka her ne yazılmış çizilmiş duyulmuşsa da gerçeği yansıtmıyor.

En büyük göçmen bir kuruluşunun taraftarıyız, ve her türlü ırkçı şiddete karşı duruyoruz. Bu nedenle bundan böyle herhangi bir gazeteci, siyasetçi veya dalkavuk PAOK ile ilgili yazı veya yorum yaparken sözlerine dikkat etmelidir, çünkü beyaz-siyah nehir hepsini alıp götürüyor.” 

OLAYLARLA İLGİLİ VİDEO İZLE: https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=aRsywFbIeu8

Έφαγαν το ξύλο της ζωής τους – Ασπρόμαυρος χείμαρρος παρέσυρε τους Πακιστανούς – Ανακοίνωση Θύρα 4 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz