Ana Sayfa Batı Trakya Haberler PANTHRAKİKOS GALATASARAY’I 2-0 YENDİ

PANTHRAKİKOS GALATASARAY’I 2-0 YENDİ

13
0

Panthrakikos Galatasaray’ı İstanbul’da 2-0 yendi.

Galatasaray, Florya’da oynanan özel maçta Yunan ekiplerinden Panthrakikos’a 2-0 mağlup oldu.

Galatasaray, milli maçlar nedeniyle verilen arada Yunanistan Süper Ligi’nde mücadele eden Gümülcine’nin (Komotini) Panthrakikos takımıyla karşılaştı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan mücadeleyi konuk ekip 2-0 kazandı.

Galatasaray, sahaya Sinan, Tarık, Emre Tosun, Koray, Telles, Yekta, Dzemaili, Emre Çolak, Aydın Yılmaz, Olcan, Pandev 11’iyle çıktı.

Karşılaşmanın golleri ise 45’te Nicolas Diguiny ve 61’de Igor de Souxa’dan geldi.

Hazırlık maçının ilk yarım saatlik bölümünde sarı-kırmızılı takımın üstünlüğü bulundu. Konuk ekip 45’nci dakikadaDiguiny’nin bulduğu gol ile ilk yarıyı üstünlükle tamamladı. İkinci yarıya etkili başlayan sarı-kırmızılı takım beraberlik golünü arasa da 60’ncı dakikada Fonseca de Souza’nın penaltıdan kaydetiği golle 2-0 mağlup olan taraf oldu.

HAMZA HAMZAOĞLU U21 TAKIMINDA OYNAYAN KARDEŞLERİMİZİ GÖRME ADINA BİR MAÇ YAPTIK

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, A Milli Takımı’nın dün akşam Hollanda ile karşılaştığı maçta gole katkıda bulunan Sneijder hakkında yaptığı açıklamada, Yakaladığı zaman vuruyor, ona vurdurmamak lazım. Keşke dün akşam iyi oynamasaydı ifadelerini kullandı.

Yunanistan Süper Lig takımı Panthrakikos ile yaptığı hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, Milli maç arasını fırsat bilerek hazırlık maçı oynadık. İyi bir maç oldu. U21 takımında oynayan kardeşlerimizi görme adına bir maç yaptık. Güzel bir maç oldu. Bu haftayı da bu şekilde değerlendirdik. Ben onlara da başarılar diliyorum. Kendi oyuncularımızı da görme fırsatı bulduk. 2-0 kaybettik ama güzel bir maç oldu dedi.

HAMZA HAMZAOĞLU’NA FORMA VE TESPİH HEDİYE EDİLDİ

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde maç başlamadan önce Panthrakikos Kulübü’nün sahibi Tasos Karaolanis, Hamzaoğlu’na Panthrakikos takımının formasını hediye ederken, Hamzaoğlu da Karaolanis’e, isminin yazılı olduğu Galatasaray forması ve lokum hediye etti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz