Ana Sayfa Batı Trakya Haberler OZAN AHMETOĞLU: “AZINLIĞIMIZ HER KESİMİ İLE BU MÜCADELEYE SAHİP ÇIKMALI”

OZAN AHMETOĞLU: “AZINLIĞIMIZ HER KESİMİ İLE BU MÜCADELEYE SAHİP ÇIKMALI”

16
0

Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi İskeçe İl Teşkilatı Avrupa Parlamentosu seçimleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu başkanlığındaki heyet 5 Mayıs 2014 Pazartesi akşamı İskeçe’nin Ova Bölgesi’ni ziyaret etti. İlk olarak Zeynelli köyünde halkla buluşan heyet daha sonra ise sırasıyla Taraşmanlı ve Göynüklü köylerini ziyaret etti. Gençlik Kolu’nun bayan yöneticileri ile Bayan AP Milletvekili adaylarından oluşan heyet ise Göynüklü de köydeki bayanlarla bir araya gelerek AP seçimlerinin önemi hakkında bilgiler verdi.

Köy ziyaretleri sırasında halka seslenen DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu Avrupa Parlamentosu seçimlerinin Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı adına tarihi bir fırsat sunduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Azınlığımız bağımsız ve hür sesi olan DEB Partisi olarak 25 Mayıs’ta yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılıyoruz. Niye mi katılıyoruz? Bizleri görmezden gelenlere, taleplerimizi duymayanlara, haklı taleplerimizi dikkate almayanlara bir mesaj vermek için. ‘Biz de buradayız’ demek için. Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı olarak yaşadığımız haksızlıklıklara karşı hep birlikte demokratik tepkimizi ortaya koymak için. Yıllardır AP seçimlerinde azınlık olarak hiçbir varlık gösteremedik. Belki de çok daha önce atılması gereken adımı bu seçimlerde atıyoruz. Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı her kesimi ile bu mücadeleye sahip çıkıyor. Bizler kahvelerimizi gezerken partimizin bayan yöneticileri de köylerdeki bayanlarla bir araya geliyor. Onlara partimizi ve AP seçimlerini anlatıyor. 25 Mayıs 2014’te hep birlikte sandıklara DEB Partisi’nin oylarını atıyoruz ve tek oyla hem Atina’ya hem de Avrupa’ya güçlü bir mesaj gönderiyoruz. Hep birlikte daha güçlü olduğumuzu haykırıyoruz. Ben Batı Trakya’nın her bölgesi ile bu mücadeleye sahip çıktığını biliyorum. Bugün ziyaret ettiğimiz İskeçe’nin Ova Bölgesi’nde de halkımızdan aldığımız enerji ve gördüğümüz samimi ilgi bunun en büyük göstergesi. Ben bizleri en güzel şekilde karşılayan Zeynelli, Taraşmanlı ve Göynüklü’deki halkımıza teşekkür ediyorum.” 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz