Ana Sayfa Batı Trakya Haberler OVA KADINLAR KOLU’NDAN İFTAR YEMEĞİ

OVA KADINLAR KOLU’NDAN İFTAR YEMEĞİ

34
0

İskeçe’nin Ova köylerinden Kırköy Kültür, Eğitim ve Spor Derneği çatısı altında faliyet gösteren Ova Kadınlar Kolu iftar yemeği verdi.

Yaklaşık ikiyüz bayanın katıldığı iftar yemeği büyük bir coşku içinde gerçekleşti. Kadınlar Kolu Başkanı Fatma SALİEMİN yaptığı konuşmada, “katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz adına güzel bir organizasyon oldu, inşallah sizlerin desteğiyle daha güzelleriyle hep bir arada oluruz, davetimize teşrif eden cok saygıdeğer konuklarımıza ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek davetlileri selamladı.

T.C. Gümülcine Başkonsolosunun eşi Hülya AKINCI yaptığı konuşmada, “Ova bölgesinde bulunmaktan çok mutluyum, biran hüzünlü, biran mutluyuz doğanın bize sunmuş olduğu güzellikler. Hepsinden önce birliğimiz adına güzel bir organizasyon emeği geçenleri kutlarım. İnşallah yine güzel etkinliklerde bir arada oluruz. Şimdiden bayramınızı kutlarım” diye konuştu.

İftar yemeğine başta Anavatan Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu sayın Ali Rıza AKINCI beyefendinin değerli eşi Hülya AKINCI ve görevli bayanlar, Batı Trakya Kadın Platformu’nda yer alan dernek yöneticileri katıldı. İftar sonrası Batı Trakya Kadın Platformu’nun toplantısı gerçekleştirildi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz