Ana Sayfa Batı Trakya Haberler ORİSTİADA YÜZME KULÜBÜ EDİRNE’DEKİ YÜZME HAVUZUNU KULLANMAK İÇİN BAŞVURU YAPTI

ORİSTİADA YÜZME KULÜBÜ EDİRNE’DEKİ YÜZME HAVUZUNU KULLANMAK İÇİN BAŞVURU YAPTI

20
0

Edirne’de bulunan Fatih Sultan Mehmet Olimpik Yüzme Havuzu, Oristiada (Kumçiftliği) Yüzme Kulübü’nün kullanımına açıldı.

Yunanistan’da yaşanan ekonomik kriz hayatın birçok alanında olduğu gibi sporu da olumsuz etkiledi. Komşu ülkenin Oristiada Yüzme Kulübü yaşanan kriz nedeniyle tesislerini çalıştıramadığı için sporcular, sportif faaliyetlerini yürütemiyordu. Oristiada Yüzme Kulübü Yöneticileri, faaliyetlerinin aksamaması ve gençlerin çalışmalarını sürdürmesi için Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne resmi başvuruda bulundu.

Komşu ülkenin spor kulübünün başvurusu Edirne Valisi Hasan Duruer tarafından uygun görüldü. Buna göre, Edirne’deki Fatih Sultan Mehmet Olimpik Yüzme Havuzu, hafta içi Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 13:00 ile 15:00 saatleri arasında kapılarını Yunanlı sporculara açacak.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Oristiada Kulübünün Fatih Sultan Mehmet Olimpik Yüzme Havuzunu kullanmak için kendilerine resmi başvuruda bulunduğunu söyledi. Ekonomik kriz nedeniyle kulübün çalışmalarını yaptığı tesisleri çalıştıramadığını belirten Ocak, yaptıkları görüşme sonucunda Vali Hasan Duruer’in başvuruyu uygun gördüğünü belirtti.

Türkiye’nin komşuları ve tüm dünya ülkeleriyle dostluk politikasını izlediğini aktaran Ocak, spora gönül vermiş bütün gençleri önemsediklerini ve bu kapsamda Yunan sporcuların çalışmalarını yapacakları ortamdan mahrum kalmalarına gönüllerinin razı olmadığını kaydetti. Ocak, Yunanlı sporcuların önümüzdeki hafta Edirne’deki tesislerde çalışmalara başlayacağını açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz