Ana Sayfa Batı Trakya Haber “Önder Mümin’in Toplumsal Hassasiyetleri Zedeleyen Davranışları Bizleri Derinden Üzmüştür”

“Önder Mümin’in Toplumsal Hassasiyetleri Zedeleyen Davranışları Bizleri Derinden Üzmüştür”

2
0

Yassıköy Belediyesi “Demokratik İşbirliği” listesi Başkanı Dr. İsmet Kadı ve ekibi, Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin’in Batı Trakya Türk Azınlığı’nın tek siyasi partisi olan DEB Partisi’nin sunduğu dilekçeye karşı izlediği tutum ve davranışını yayınlanan bir yazıyla kınadı.

“Demokratik İşbirliği” listesinin yazısında, “Yassıköy Belediye Başkanı Sayın Önder Mümin’in son dönemde toplumsal hassasiyetleri zedeleyen tutum ve davranışları tüm toplumumuzu olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Bizler Başkan Önder Mümin’e Belediyenin kendi şahsi mülkü olmadığını hatırlatır, Dostluk Eşitlik ve Barış Partisi’nin dilekçesini cevapsız bıraktığı için kendisini şiddetle KINADIĞIMIZI belirtiriz.

Yazı aynen aşağıdaki gibidir:

KINAMA

“Başkan Önder Mümin’e, Belediyenin kendi şahsi mülkü olmadığını hatırlatıyoruz”

Yassıköy Belediye Başkanı Sayın Önder Mümin’in son dönemde toplumsal hassasiyetleri zedeleyen tutum ve davranışları tüm toplumumuzu olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür.

Basın yoluyla haberdar olduğumuz, Dostluk Eşitlik ve Barış Partisi’nin 30. kuruluş yıldönümü vesilesiyle Yassıköy Belediye Stadyumunda düzenlemek istediği konsere Belediye Başkanı Önder Mümin tarafından cevap verilmemesi, Partinin 1 Eylül tarihinde resmi olarak Belediye Meclisine göndermiş olduğu dilekçenin hiç bir Belediye Meclis üyesine dahi sorulmadan cevapsız bırakılması ya da bir anlamda reddedilmesi  tarafımızdan asla kabul edilebilecek bir durum değildir.

Buna benzer konularda  Belediye Meclisi kararı örnekleri mevcuttur. Bu konuda ise düşündürücü bir şekilde Belediye Meclisi kasten haberdar edilmemiştir.

Başkan Önder Mümin Belediyeyi ve Belediyeye ait mülkü yani kamu malını şahsi malı gibi görmektedir. Belediye sınırları içerisindeki topluma hizmet amaçlı alanlar Belediye Meclisi onayladığı  takdirde tüm toplum yararına resmen kullanılabilmektedir.

Bizler Başkan Önder Mümin’e Belediyenin kendi şahsi mülkü olmadığını hatırlatır, Dostluk Eşitlik ve Barış Partisi’nin dilekçesini cevapsız bıraktığı için kendisini şiddetle KINADIĞIMIZI belirtiriz.

YASSIKÖY BELEDİYESİ DEMOKRATİK İŞBİRLİĞİ LİSTESİ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz