Ana Sayfa Batı Trakya Haber Önder Mümin Metropolite Verdiği Sözü Tuttu

Önder Mümin Metropolite Verdiği Sözü Tuttu

1
0

Belediye Başkanı Önder Mümin, Metropolit Panteleimon’a verdiği sözü yerine getirmek üzere Atina’da önemli temaslarda bulundu.

Yassıköy Belediye Başkanı Av. Önder Mümin, Atina ziyaretinde önemli temaslarda bulunduğu belirtiliyor. Başkan Önder Mümin’in Atina’da başardığı en önemli işlerinden birisi de 1919 yılında Yassıköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun Gümülcine ve İskeçe’den ayrı olarak kutlanması.

Hatırlanacağı üzere Eylül 2020’de, Maronia-Gümülcine Metropoliti Panteleimon Yassıköy Belediyesi’ni ziyaret etmiş ve burada Yassıköy’ün kurtuluşunun resmi bir törenle kutlanması için Belediye Başkanı Önder Mümin’e bir teklif sunmuştu.

Son olarak Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Atina temaslarında bu konuyu öncelikli olarak İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Mihalis Stavrianudakis ile görüşmesinde ele almış, 6 Ekim tarihli Yassıköy’ün kurtuluşunun resmi yerel tatil olarak kutlanması hususunda Belediye meclisinin oy birliği ile aldığı kararı teslim ederek, gereken bürokratik işlemlerin bir an önce tamamlanmasını talep etti. Bunun yanı sıra başka ziyaretler de gerçekleştiren Başkan Önder Mümin Atina’dan döndü.

Şimdi artık Yassıköy Belediyesi sakinleri, Başkan Önder Mümin’in seçim öncesi meydanlarda yaptığı seçim konuşmalarında halka hitaben verdiği sözlerini tutup tutmamasına çevirmiş durumda.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz